banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
18 Ağustos 2025 Pazartesi

Kız kıza deniz keyfi

Okul önünde silahlı saldırı

Kars'ta bir kişinin av tüfeğiyle lise önünde rastgele ateş etmesi sonucu bir kız öğrenci öldü

14 Şubat 2011 Pazartesi 20:58
Okul önünde silahlı saldırı
banner266
 Okul önünde silahlı saldırı
Kars'ta bir kişinin av tüfeğiyle lise önünde rastgele ateş etmesi sonucu bir kız öğrenci öldü, aralarında İl Halk Kütüphanesi Müdiresi ve bir öğrencinin de bulunduğu 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, İnönü Caddesi'ndeki Atatürk Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi önünde henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, av tüfeğiyle rastgele ateş etti. O sırada Kız Meslek Lisesi önünde bulunan Ufuk Topçu, Hüseyin Çalandır, öğrenciler Anıl Çinkılıç ve Sevda Sürmeli ile yoldan geçmekte olan İl Halk Kütüphanesi Müdiresi Mehtap Çantay yaralandı.
Ambulansla Kars Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Sevda Sürmeli hayatını kaybederken, durumu ağır olan Anıl Çinkılıç ilk müdahalenin ardından Erzurum'a sevk edildi. Diğer yaralıların tedavileri sürüyor.
Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, 10 adet boş av tüfeği kovanı buldu.
Olayın kız meselesinden kaynaklandığı iddia edilirken, saldırganın yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV