banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
10 Mayıs 2024 Cuma

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Utandıran davada kapılar açılmayacak

Bir ilköğretim okulunda görevli hizmetlinin, 15 yaşını doldurmamış 6 kız öğrenciye karşı "Çocukların cinsel istismarı" suçunu işlediği iddia edilen davanın ilk duruşmasında yargılama kapalı yapıldı.

28 Mayıs 2013 Salı 13:21
Utandıran davada kapılar açılmayacak
banner266
Utandıran davada kapılar açılmayacak
Bir ilköğretim okulunda görevli hizmetlinin, 15 yaşını doldurmamış 6 kız öğrenciye karşı "Çocukların cinsel istismarı" suçunu işlediği iddia edilen davanın ilk duruşmasında yargılama kapalı yapıldı.

Mahkeme, kararına gerekçe olarak olayın genel ahlak ve kişilik haklarını ilgilendirdiğini gösterdi.

Şüphelinin 90 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın duruşmalarında salonda, mağdur, sanık ve onların avukatlarından başka kimse olmayacak.

Bir ilköğretim okulunun 8. sınıfında eğitim gören 6 kız öğrenciye karşı "çocukların cinsel istismarı" suçunun işlendiği iddiasıyla açılan davanın görülmesine başlandı. Utandıran davanın tek sanığı M.A. İddianameyi düzenleyen savcılık M.A'nın işlediği iddia edilen suça karşılık, her bir mağdur için 15 yıldan az olmamak üzere toplam 90 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istiyor.

İLK DURUŞMA GÖRÜLDÜ

Anadolu Adalet Sarayı 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, tutuklu sanık M.A, mağdurelerden Ş.Ş ve taraf avukatları katıldı. İlk celsede mahkeme ilk kararını da açıkladı ; duruşmanın kapalı yapılmasına karar verdi. Mahkeme, kararına gerekçe olarak da, olayın genel ahlak ve kişilik haklarını ilgilendirmesini gösterdi. Kapalı yargılama kararı mahkeme heyetinin tamamının katılmasıyla, oy birliğiyle alındı.

SAVCILIĞIN İDDİANAMESİNDEN

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geçtiğimiz ay hazırlanan iddianamede, bir ilköğretim okulunda hizmetli olarak çalışan M. A.'ın, 2012 yılı içerisinde 6 kız öğrenciye karşı cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülüyor.

90 YIL HAPİS CEZASI İSTENİYOR

Savcılık farklı zamanlarda, 15 yaşını doldurmamış kız çocuklarına karşı cinsel istismar suçunu işlediği iddia edilen M.A.'ın, her bir mağdur için 15 yıldan az olmamak üzere 90 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını istiyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV