banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
18 Nisan 2024 Perşembe

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Beylikdüzü'ndeki Cemaatçi Siyasetçiler Kimler?

Asker,Emniyet, Adalet ve Kamu kurum ve kuruluşlarında yapılanan Fetö/PDY ve PKK Üyeleri ayıklanmaya çalışıldığı şu günlerde neden işin siyasi ayağındaki ilçe imamları, siyasetin Fetö/PDY imamları neden yakalanamıyor!

01 Ekim 2016 Cumartesi 16:36
Beylikdüzü'ndeki Cemaatçi Siyasetçiler Kimler?
banner265
Beylikdüzü'ndeki Cemaatçi Siyasetçiler Kimler?

Asker,Emniyet, Adalet ve Kamu kurum ve kuruluşlarında yapılanan Fetö/PDY ve PKK Üyeleri ayıklanmaya çalışıldığı şu günlerde neden işin siyasi ayağındaki ilçe imamları, siyasetin Fetö/PDY imamları neden yakalanamıyor!

Konu o kadar derin ki o yüzden okuyacağınız bu haber haber dizisi halinde yayınlanacak bir yazı dizisi olacak o yüzden lütfen takip etmeye devam ediniz...

Beylikdüzü İlçesi 3 belde belediyesinin toplanması ile ilçe haline geldi. Gürpınar Beldesi, Yakuplu Beldesi, Kavaklı Beldesi (Beylikdüzü Beldesi) birleşiminden ortaya çıkarılan Beylikdüzü İlçesi bölgede hep olaylara Büyükçekmece Adliyesi tarafından bakılırken bu sistem devam ediyor. Emniyet olarak  eskiden Büyükçekmece Emniyetine bağlıyken Beylikdüzü Kavaklı Jandarma bölgesi idi şimdilerde emniyet Beylikdüzü Emniyet müdürlüğüne bağlıdır.

Beylikdüzü ilçesi, 10 mahalleden oluşmaktadır.
Adnan Kahveci
Barış
Büyükşehir
Cumhuriyet
Dereağzı
Gürpınar
Kavaklı
Marmara
Sahil
Yakuplu

Beylikdüzü ekonomisi genel olarak sanayi ve ticarete dayalıdır. İlçede Türkiye'nin en büyük konteyner limanı olan Ambarlı Limanı yer almaktadır.Fetö/PDY yapılanmalarının konuşulamadığı yıllarda Ambarlı Limanı'na operasyonlar düzenleyen Cumhuriyet Savcısı M.K.G HSYK'nın algı operasyonu ile ilk olarak Edirne'ye sonrasında da HSYK'ya tepkiler gelince Gaziosmanpaşa Adliyesine tayini yapıldı bir gecede olayları ört pas edebilmek için yapılan bu işlemlerin mağdurlarından biri de Cumhuriyet Savcısı M.K.G. dür.

Cumhuriyet Savcısı M.K.G Büyükçekmece de o dönem başlattığı dosyalar ne aşamadadır?

HSYK DUYMASIN!
HSYK duymasın diyerek haberleştirdiğimiz haberler kimler tarafından yayın yasağı konmaya çalışıldı.
O dönem yapılan haberlere ve yayın yasaklarına baktığımızda Fetö/PDY hatta PKK ve Uyuşturucu liderlerinin adlarının geçtiği dosyalar hakim ve savcıların içine girdikleri kirli ilişkilere dayalı haberler mafyalara uzanan haberlere varana kadar yapılan belgeli haberlere çıkan kararları düşündükçe ÜST AKIL nasıl devreye girmiş hepsini görebiliyoruz.

Hani yıllardır Cumhurbaşkanımızın dilinden düşürmediği ÜSTÜNLERİN HUKUKU kelimesi bölgemizde herzaman geçerli oldu.Yerel mahkemeden, Bölge Mahkemesine, İdari Mahkemelerden, Yargıtaya kadar uzanan bu kirli ilişkiler ağını ortaya çıkarmak hiçte kolay değil çünkü hangi kuruma el atarsanız bir adamları "Köstebek"leri anında bilgilendirme yapıyor çünkü bylock gibi bir yazılımları var hatta şu anda abartıyorsunuz diyeceğiniz başka bir yazılımında ÜST AKILA veri taşıdığını hangi dakika da hangi saatte hangi kuruma kim neyi nasıl şikayet ettiğini dahi gördüklerini düşünüyorum.Taranan her bilgi, Alınan her ifade kurumdan önce Fetö/PDY/PKK örgütlenmesine ışık tutuyor...

İşte Beylikdüzü bu karmaşa içerisinde neler yaşıyor.Beylikdüzü'nde yapılan kaçak yapıların HİMMET paralarını hangi İmamlar Topladı! Belde belediyleri zamanından başlayan İmar Yolsuzluklarının Himmet Paraları hangi ÜST AKLA gitti.

Kadir Topbaş ve ekibi bu bölgede yer alan kaçaklara karşı neden sessizliklerini korudu.
Beylikdüzü'nde 11 Kat Kaçağa Göz Yumuldu mu?
Kaçakları ve ÇED raporları olmayan İnşaat firmalarına yargı neden dur diyemiyor!
Belediye Başkanları bu işlerin neresinde...
İlçe siyasetinin İlçe başkanları neden Fetö/PDY/PKK'ya yönelik yapılan devletin başladığı temizliğe katkıda bulunmuyor. Konuşacak isimleri parti içlerinden neden devre dışı bırakma eylemini tercih ediyorlar.

TECRİT DEVRİ
Emniyet, adalet ve siyaset içinde faaliyet gösteren "İmam"lar Fetö terör örgütü ile ilgili mücadele biçimi; Fetö'nün SİYASET imamları ve siyasi işbirliği içinde olan siyasiler tutuklanmalıdır. Fakat bunlarla ilgili mücadele veren siyasi parti üyeleri TECRİT edilmekte. Siyasi partilerin içerisinde "TECRİT DEVRİ" başladığı partililer tarafında dilden dile dolaşmaktadır.

Birde Rant Par var bu oluşum her siyasi parti içine sızmış siyasetten nemalanan "ÜST AKIL" ile yönetilen "HİMMET" adı altında ZİMMET yapan özel bir oluşum bununla ilgilide araştırma ve bilgilendirmeler devam ediyor.


Fetö/PDY/PKK'ya Yardım ve Yataklık edenlere bakalım ne olacak bu konu ile ilgili olarak şu anektodu okumak iyi irdelemek lazım.

Hanefi Avcı Haliç'te Yaşayan Simonlar kitabını yazarı eski emniyet müdürü bir söyleşisinde şöyle diyor.

"Soruşturma yukarıdan üst düzeyden desteklenmezse bir sonuca ulaşmaz. Soruşturma sadece savcılığın yürüteceği bir soruşturma ile sonuca ulaşmaz. Hem idari hem de savcılığın aynı anda çalışarak yapıyı ayıklamaları gerekir. Çünkü emniyet ve adalet teşkilatı içindeki cemaat elamanları bir araya gelince suç işleme şebekesi meydana geliyor. Burada yapılan yanlışın telafisi yok. Emniyet yanlış yaparsa, adalet teşkilatı bunu yargılama esnasında düzeltir. Yanlış burada ortaya çıkar. Ancak emniyet ve adalet teşkilatı içinde bir grup birleşip yanlış yaparsa bu defa tuz kokar. Tuz kokunca bunun telafisi yok. Bu yanlışı düzeltecek bir yapı yok. Bana sorarsanız siyasi olarak bu soruşturma desteklenmezse soruşturanın başına da dert olur" dedi.

Beylikdüzü'ndeki Cemaatçi Siyasetçiler Kimler? başlıklı haberimiz bir Haber-Yazı dizisidir.
Yazı dizimiz devam edecektir.Lütfen bizde kalın bizle kalın.

Büyük Haber

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • sevda 8 yıl önce yorumlandı

      çok ilginç bunları devlet görüyor ve birşey yapmıyorsa ne kadar kötü yazılarınızı son zamanda okumaya başladım sizin bence de korunmanız lazım devlete yardımcı oluyorsunuz böyle bir dönemde devletimiz sizleri özel korumalı bilgilerinizden yararlanmalı bence

    • ali kul 8 yıl önce yorumlandı

      sabırsızlıkla takip edeceğim inanın yazdıklarınız süper detaylara girilince beylikdüzü'nde siyasette sanırım ful bir değişim olacak sizi takip ediyorum çok cesursunuz allah yolunuzu açık etsin sizin gibi insanları korusun...

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV