banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

CHP ve AK Parti Beylikdüzü'nde Birleşti!

2017 Türkiye Anayasa değişikliği referandumu, 16 Nisan 2017'de gerçekleşecek referandum çalışmaları sırasında ilginç kareler objektiflere yansıdı..

24 Mart 2017 Cuma 03:03
CHP ve AK Parti Beylikdüzü'nde Birleşti!
banner265
CHP ve AK Parti Beylikdüzü'nde Birleşti!

2017 Türkiye Anayasa değişikliği referandumu, 16 Nisan 2017'de gerçekleşecek referandum çalışmaları sırasında ilginç kareler objektiflere yansıdı..

Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı İsmail Damat ve Gençlik Kolları Başkanı Koray Acarlı , CHP'li Beylikdüzü ilçe meclis üyeleri Mülayim Demirtaş, Fuat Bayazıt'ın AK Parti standında çekilen fotografları bölgede AK Partiye yakın kişiler "HAYIR diyenler çalışıyor" EVET çiler oturuyor diye sitem ettiler.

Ve kendi aralarında altta bulunan fotografı paylaştılar!




CHP'li Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili basına yansıyan bir sürü skandal haberlere rağmen sesi çıkmayan hiç bir yorum yapmayarak tepkileri üzerine çeken Beylikdüzü AK Parti İlçe Başkanı İsmail Damat'ın muhalefet yapmadığı hatta haberleri yapan internet medyasına girilmemesi ve haberleri paylaşmayın telkinlerinde bulunduğu kulislerde konuşulduğu günlerde bu fotografın ortaya çıkması gazetecileri şaşırtmadı...

19 Mart 2017 günü Beylikdüzü'nden Numan Kurtulmuş'a vasat ilgi!

Beylikdüzü'nden Numan Kurtulmuş'a vasat ilgi!

Başlığı ile verdiğimiz haberde de bu çalışmaların yapılmamasına dikkat çekmiş AK Partili bir çok siyasetçi tarafından tepki almıştık.

14 Aralık 2016 Ekrem İmamoğlu Şokta!

Ekrem İmamoğlu Şokta!

Başlığı ile verdiğimiz İstanbul’da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında aralarında Beylikdüzü Merkezli işadamlarına yönelik operasyon yapıldığı saatlerde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Şok Paylaşımlar yaptı dediğimiz habere ve ulusal medyaya yansıyan bu haberlere yayın yasağı getirten Ekrem İmamoğlu'nun başvurusuna itiraz ettik Basın Özgürlüğü Kazandı haberlerimiz kamuoyuna yansımaya devam etti. AK Parti İlçe Başkanı İsmail Damat ve ekibinden ses çıkmadı!

22 Şubat 2017 Ödüllü Ekrem İmamoğlu'nun Titanik Maceraları!

Ödüllü Ekrem İmamoğlu'nun Titanik Maceraları!

Başlığı ile verdiğimiz Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun her yaptığı iş skandal oluyor. Ekrem İmamoğlu'nun Dokunulmazlığı var mı! Beylikdüzü Belediyesi Kamu zararı kaç milyon oldu! dedik. FETÖ/PDY Soruşturması kapsamında Belediyeler İmamı Erkan Karaarslan Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Mersin 7. Ağır Ceza Mahkemesine sunduğu iddianame ile tutuklu yargılanmaya başladı. Ekrem İmamoğlu'nun Eğitim Danışmanı Erkan Karaarslan ilgili yapılan onca habere rağmen İsmail Damat ve ekibinin sessiz kalması gözlerden kaçmadı!

09 Şubat 2017 Ekrem İmamoğlunu Kurtarma Operasyonu

Ekrem İmamoğlunu Kurtarma Operasyonu

Başlığı ile verdiğimiz Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fetö/PDY soruşturması kapsamında ismi geçen şahıslarla anılması CHP içinde korku yaratıyor. CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem harekete geçti demiştik. Eren Erdem TBMM'ye taşıdığı önergede "Başbakan Binali Yıldırım Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan özür dilemeyi düşünüyor musunuz?" diye vurguladığı soru önergesine AK Parti İlçe Başkanı İsmail Damat ve ekibinden ses çıkmadı!


07 Mart 2017 Beylikdüzü'nde İnşaat Doğurdu!

Beylikdüzü'nde İnşaat Doğurdu!

Başlığı ile verdiğimiz Beylikdüzü'nde Nasreddin Hoca Hikayelerine Rakip Ekrem İmamoğlu Vira İstanbul Hikayeleri gündemden düşmüyor dedik. AK Parti İlçe Başkanı İsmail Damat ve ekibinden ses çıkmadı!

07 Eylül 2016 Vira İstanbul'a Hakim Keşif Yaptı!

Vira İstanbul'a Hakim Keşif Yaptı!

Başlığı ile verdiğimiz Vira İstanbul Projesi ÇED raporu olmaması gerekçesi ile Beylikdüzü Platformu kurucularından Hasan Basri Akın tarafından şikayet edilmişti bu gün Mahkeme Hakimi Keşif için olay yerindeydi.AK Parti İlçe Başkanı İsmail Damat ve ekibinden ses çıkmadı!

Yüzlerce haber yaptık "Hukuk Mücadelemiz" devam ediyor.

Bu gücü nerden alıyorsunuz kendinizi ne zannediyorsunuz diyenlere cevabımız budur.


"TÜM TERÖR ÖRGÜTLERİNE KARŞI MİLLİ BİR SEFERBERLİK İLAN EDİYORUM"

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, "Buradan tüm vatandaşlarıma sesleniyorum, Anayasamızın 104. maddesine göre Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin başı olarak, PKK'sıyla, DEAŞ'ıyla, FETÖ'süyle, DHKP-C'siyle ve tüm diğerleriyle, adı, söylemi, yöntemi ne olursa olsun, tüm terör örgütlerine karşı milli bir seferberlik ilan ediyorum." demişti. Vatandaşlık görevimizi yerine getiriyor ve haberlerimize devam ediyoruz...


İsmail Damat CHP'li Başkanın Avukatı mı?

Beylikdüzü'nde Tabut Evler!

Vira İstanbul Yıkılıyor mu !

HSYK DUYMASIN!


Beylikdüzü Belediye Başkanları Hakim Karşısında!

Helikopter Kaçak Yapılara Çarpsaydı!



beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • hilmi terzi 7 yıl önce yorumlandı

      kardeşim süper resim olmuş bizlerin dili olmuşsunuz beylikdüzü belediyesinde neler oluyor kimse bilmiyormu hiç şikayet eden bir muhalefet partisi oldumu haklısınız körler sağırlar ağırlar :( yazık

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV