banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Ekrem İmamoğlunu Kurtarma Operasyonu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fetö/PDY soruşturması kapsamında ismi geçen şahıslarla anılması CHP içinde korku yaratıyor. CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem harekete geçti.

09 Şubat 2017 Perşembe 15:37
Ekrem İmamoğlunu Kurtarma Operasyonu
banner299
Ekrem İmamoğlunu Kurtarma Operasyonu
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fetö/PDY soruşturması kapsamında ismi geçen şahıslarla anılması CHP içinde korku yaratıyor. CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem harekete geçti.

Beylikdüzü Belediyesi hakkında yaptığımız haberler ulusal medyaya yansıyınca bazı şer odaklarını korku salmaya başladı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yaptığımız haberlerin dikkat çekmesi ve Ekrem İmamoğlunun tehditler dışında hiçbir delil koymadan inkar ettiği olaylar bitmek bilmiyor.Her gün yeni bir skandalla çalkalanan Beylikdüzü için CHP Eren Erdem'le kurtarma operasyonu başlattı.

Eren Erdem Ne Demiş!

İşte TBMM'ye taşınan o önerge:

Aşağıdaki sorularımın Başbakan Binali Yıldırım tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını arz ederim.
 
Eren ERDEM

İstanbul Milletvekili
 
15 Temmuz'da bizzat destekleyip devlete yerleştirdiğiniz FETÖ'nün başını çektiği faşist cuntanın darbe girişimi sonrası, çok sayıda belediye, çeşitli girişimleriyle halkımızı bu ihanet girişimi karşısında bilinçlendirilmiştir.
Bu belediyelerden biri olan Beylikdüzü Belediyemiz, bizzat devlete yerleştirdiğiniz FETÖ'nün başını çektiği hain cunta girişimini unutturmamak üzere sınırları içerisinde 15 Temmuz Şehitler Parkı’nı açmasına ve o elim geceyle ilgili yayınlar bastırmasına rağmen, terörün en alçak versiyonlarından biri olan, iftira bataklığına sağlanmış ve tarafınızca desteklenen havuz medyası tarafından karalama kampanyalarına maruz kalmaktadır.

Beylikdüzü Belediyesi Başkanımız Ekrem İmamoğlu, bizzat AKP'li meclis üyelerini 15 Temmuz Parkı açılışına davet ettiği halde, hiçbir AKP’li Meclis üyesi katılım göstermemiş ve yapılan hiçbir çalışmaya destek vermemiştir. Diğer yandan, ismi “Anadolu Caddesi” olan bir caddenin ismini değiştirme önergesi de yine AKP'li Meclis üyeleri tarafından verilmiştir. Bu samimiyetsiz tutum karşısında Beylikdüzü Belediyesi Başkanı, başka bir yere bu ismin verilebileceğini ifade ettiği halde, terör medyası (havuz medyası) tarafından linç edilmiştir.

Bu çerçeveden hareketle;
1- Beylikdüzü Belediyesi’ne yönelik destek verdiğiniz medya üzerinden gerçekleşen bu terörist saldırıların talimatı sizin tarafınızdan mı verilmiştir?
2- 15 Temmuz Parkı’nın açılışına dahi gitmeyen Meclis üyelerinizin, başka bir yere verilmesi planlanan Ömer Halisdemir Caddesi ismini plan dışında bir yere vermeyi teklif edip, bu teklif kabul görmeyince beslediğiniz terör medyası tarafından başkanın linç edilmesi, siyaset tarzınızın bir tecellisi midir?
3- Sürekli şov yaparak sözde sahip çıktığınız kaç 15 Temmuz gazisi vardır? Hükümetiniz, sadece şov yapmak dışında başka işler yapmakta mıdır?
4- Böylesi basit bir hadiseden, olay çıkartmaya çalışan bu alçak terör medyasına yönelik destekleriniz sürecek midir?
5- Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan özür dilemeyi düşünüyor musunuz?

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Haberlerle ilgili mahkemeye bile yalan beyanda bulunmuştu.

Yayınlara erişim kararı aldırıp ortaklarım değil dediği kişilerle bağlantıları çıkan Ekrem İmamoğlu Yayınların açılması yargıdan tokat gibi kararla yüz yüze kalmıştı.

Yapılan haberlerle alakalı görsel ve resimleri Aşağıda sırası ile kronolojik olarak bulacaksınız.

Eren Erdem'in Ekrem İmamoğlu ile bu çıkışın perde arkasını çok yakında aralıyoruz...


Ekrem İmamoğlu'na Şok Mahkeme Kararı!


Ekrem İmamoğlu Şokta!


Ekrem İmamoğlu'ndan Mahkemeye Yalan Beyanlar!


Beylikdüzü Danışmanı Tescilli FETÖ'cü!




Ekrem İmamoğlu CHP'den Ayrılıyor mu?

Ekrem İmamoğlu Yalnız Değildir!

Ekrem İmamoğlu Dosyaları Gözaltında!

Belediyeler İmamı'na İmamoğlu'ndan Eğitim Sözleşmesi!


İmamoğlu'nun makyaj masrafı ortaya çıktı!



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 3 yorum mevcut

    • emel eylül duyarsız 7 yıl önce yorumlandı

      eren erdem beylikdüzü'ne gelse kaybolur neyin nerde olduğunu dahi bulana kadar aylar geçer bu bölgede hayat sürenler belli rantçlılarda belli ekmekleri kesilince eren erdemden yardım dilenirler

    • tuna bayran 7 yıl önce yorumlandı

      yazıkalr olsun beylikdüzünü yediniz bitirdiniz doymadınız hesapları haberleri takip ettim belediye sitesinden baktım gazeteci yalancı derken adam doğruları yazmış yazıklar olsun soyguncular sizi ayıp pişkinler sizi

    • sevda inan 7 yıl önce yorumlandı

      inanıyorum ki eren erdem bu sene vekilliğe veda eder herkese karşı aynı tutumda chp oy verdiğim için pişmanım bunları nasıl seçtik biz ellerimiz kırılsaydıda vermiyeydik oy yazıklar olsun eren erdem ve başkan ekrem imamoğluna

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV