banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Nisan 2024 Cuma

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

Vira İstanbul'a Hakim Keşif Yaptı!

Vira İstanbul Projesi ÇED raporu olmaması gerekçesi ile Beylikdüzü Platformu kurucularından Hasan Basri Akın tarafından şikayet edilmişti bu gün Mahkeme Hakimi Keşif için olay yerindeydi.

07 Eylül 2016 Çarşamba 18:26
Vira İstanbul'a Hakim Keşif Yaptı!
banner322
Vira İstanbul'a Hakim Keşif Yaptı!

Vira İstanbul Projesi ÇED raporu olmaması gerekçesi ile Beylikdüzü Platformu kurucularından Hasan Basri Akın tarafından şikayet edilmişti bu gün Mahkeme Hakimi Keşif için olay yerindeydi.

ÇED Raporu alınmadan inşaata başlandığı için projenin sahibi Gül İnşaat Proje A.Ş’ye, İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ceza kesmişti.Kesilen cezanın 7,9 milyon TL olduğu kesinleşmiş bu cezanın halkın cebinden çıkacak olması cezayı kim nasıl ödeyecek diye halk içerisinde tepkilere neden olmuştu.

Beylikdüzü ilçe sınırları içerisinde ÇED kararı alınmadan bitirilmiş veya halen devam eden bir çok konut ve AVM projesi olduğunu belirten Beylikdüzü Platformu Kurucular Kurulu Üyesi Hasan Basri Akın, bu gidişle bir çok inşaat firması cezai işlemle karşı karşıya kalacak iddiasında bulundu. Akın ayrıca, ÇED raporu alınmadan inşaat ruhsatı ve iskan belgesi veren belediye yetkililerinin de hakkında ceza davası açacağını söyledi.

Hakim keşfine başladığı sırada olay yerinde kamuya ait yolda dahi basın mensuplarının ve vatandaşların durmasına tepki gösteren Gül proje çalışnaları ve güvenlikleri kamuya ait yolu dahi işgal etmelerine vatandaş tepki gösterdi.
Kamu yolunda kimlik soran duba ve zincirlerle yolu kapatan Gül Proje ve Beylikdüzü Belediyesi işgale devam ediyor dedirtti...

Vira İstanbul Yıkılacak mı?

Beylikdüzü’nün en cazip projesi olarak lanse edilen Viraİstanbul projesinin, Beylikdüzü Belediyesi ile Gül İnşaat Proje A.Ş.’nin ortak projesi olarak kamuoyuna tanıtılması da, tüketiciyi bilinçli olarak aldatıldığının bir göstergesi olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, “hasılat paylaşımı ile satılmış bir arsada belediyenin ne gibi ortaklığı olabilir ki, sadece satıştan kar alacak. Kat karşılığı olarak verilse hadi neyse.. İlan ve reklamlarda Beylikdüzü Belediyesi’nin logosunun kullanılması bile etik değil. Bu projenin neresi doğru ki? Satışı, zemininin sağlam olmaması da cabası… Katılımcı belediyecilikten söz eden Sayın Belediye Başkanı kamunun arsasını satarken bize mi sordu? Bu cezayı asıl ödemesi gereken Sayın İmamoğlu’dur. Cebinden ödesin.” diyerek tepki gösterdiler.


Facebook Canlı yayın linki

https://www.facebook.com/erenadnan/videos/vb.100001279310554/1279075428811755

Full olay yeri görüntüleri




Atv Haber Haber Yaptı






Ekrem İmamoğlu Vatandaştan Kaçıyor!




Ekrem İmamoğlu Kendi Sordu Kendi Terledi!


Ekrem İmamoğlu'na Vatandaş Soruyor!



Ekrem imamoğlu'na vatandaş isyan etti




Beylikdüzü'nde yeşil alan katliamı



Beylikdüzü Belediyesi Yalan mı Söyledi!



Ekrem İmamoğlu Taciz Altında Ezildi!

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV