banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ekrem İmamoğlu Talimat Verdi Koruma Ordusu Gazetecilere Saldırdı!

Çete Lideri Ekrem İmamoğlu'nun talimatı ile koruma ordusu Gazetecilere saldırdı.Bey 2023 sakini Gazeteci Adnan SULAR ile birlikte Beylikdüzü Bey 2023 sitesin de Gazeteci Adnan EREN'e saldırma talimatı

13 Nisan 2017 Perşembe 09:02
Ekrem İmamoğlu Talimat Verdi Koruma Ordusu Gazetecilere Saldırdı!
banner265
Ekrem İmamoğlu Talimat Verdi Koruma Ordusu Gazetecilere Saldırdı!

Çete Lideri Ekrem İmamoğlu'nun talimatı ile koruma ordusu Gazetecilere saldırdı.

Bey 2023 sakini Gazeteci Adnan SULAR ile birlikte Beylikdüzü Bey 2023 sitesin de Gazeteci Adnan EREN'e saldırma talimatı veren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Saldırı sonrası olay yerinden polislerin arasından kaçtı gitti.!

Beylikdüzü Fetöcüleri Saldırdı!

Bey 2023 sitesinde seçim çalışması yapmak için Halka açık toplantı düzenleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Gazeteci Adnan SULAR'ın sorularına cevap vermemek için Gazetecilere saldırma talimatı verdi. Gazetecilerin kameralarına saldırdılar darp ettiler. Gazeteci Adnan EREN saldırı ve darp edilmek istenme nedenim Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fetö Belediyeler İmamı Erkan Karaarslan ile olan haberlerini 15 Temmuz sonrası Büyük Haber Gazetesi olarak deşifre ediyoruz. Beylikdüzü'nde Beylikdüzü Koruluklarının Peşkeşi dahil olmak üzere, Vira İstanbul, WESTSIDE İSTANBUL, Beykonakları, SKY Port, vb. Çevre işgalleri ve heyelan bölgesine yapılan devasa kaçak yapıları haber yapıyoruz. Rantı kesilen Ekrem İmamoğlu bu kiniyle Çetesine talimat vererek saldırı yaşanmasını sağladı.

Fetö'cülere karşı diz çökmeyeceğiz!

Olay yerine polis çağırdık gelen ekipler Ekrem İmamoğlu'nun kaçmasına neden göz yumdu! Dokunulmazlığı olmayan biri azmettirici Beylikdüzü çetesine kim dur diyecek.

Karakol sonrası Adliyeye gittik Savcılar yerinde yok Adalet istiyoruz.Fetöcülere, Mafyalara, Eşkiyalara karşı dik duruyoruz.

Gazeteci Adnan Sular Açıklamasında Beylikdüzü Belediye Başkanı Çete Lideri Ekrem İmamoğlu'nun azmettirmesiyle yakın koruma ve adamlarının apaçık saldırısına uğradık. Yapılacak hiç bir saldırı habercilik azmimizi ve hakkaniyet yolundaki çalışmalarımıza engel olamayacaktır dedi.


Ekrem İmamoğlu'nun Talimatı ile saldırı görüntüleri.....

Beylikdüzü Fetöcüleri Saldırdı!
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatı ile koruma ordusu Gazetecilere saldırdı.




Ekrem İmamoğlu'nun kaçış görüntüleri!

Beylikdüzü Fetöcüleri Saldırdı!
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatı ile koruma ordusu Gazetecilere saldırdı.





Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığında kimsecikler yoktu!!!!

Karakolda ifademizi verdik Suçlular kaçmasın diye savcılığa da şikayet edelim dedik! Ekrem İmamoğlu ve çetesi polislerin arasından kaçtı gitti.



Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının Görevleri

Nöbetçi Cumhuriyet savcısı nöbeti sırasında meydana gelen tüm adli olaylara bakar, gecikmesinde sakınca bulunan tüm soruşturma işlemlerini yapar (olay yeri keşif, otopsi, tarafların ifadelerinin alınması, mağdurların adli raporlarının alınması, tutuklamaya sevk, arama, el koyma, vb.)
Nöbetçi Cumhuriyet savcısı ayrıca nöbeti sırasında yakalanan hükümlü ve tutuklu kişilerle ilgili işlemleri yapar (yakalanan hükümlünün ceza evine gönderilmesi, yakalanan kişililerin yakalama emrini çıkartan mercilere gönderilmesi, tutuklanan kişilerin cezaevine gönderilmesi,vb.) Cumhuriyet Başsavcılığının bulunduğu il veya ilçenin büyüklüğüne göre birden çok Cumhuriyet savcısı nöbetçi olarak görevlendirilebilir. Bu durumda nöbetçi Cumhuriyet savcılarından kimin hangi görevleri yapacağı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan nöbet çizelgesinde belirtilir.



Beylikdüzü Belediyesi FETÖ'cü Danışmanına Şok!


Ödüllü Ekrem İmamoğlu'nun Titanik Maceraları!


Beylikdüzü Rant Oyununu Vatandaşlar Bozdu!

 

Koruluk Ağaçları kesilerek arazi peşkeş çekilecekti!


Beylikdüzü Korulukları Peşkeş Çekiliyor!

 

Beylikdüzü'nde Tabut Evler!



Vira İstanbul Yıkılıyor mu !

Beylikdüzü’nde Bankamatik Memur Skandalı!

Beylikdüzü Belediyesi'nde Yolsuzluk!


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • sevda 7 yıl önce yorumlandı

      gazetecilerden korkan açıklarını yazan insanlara hep saldırı olur helal olsun kaleminizi satmadığınız için helal olsun vatan sever yüreklere

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV