banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

VİRA İSTANBUL ELLERİNDE PATLADI!

Beylikdüzü Belediyesi ile Gül Proje İnşaat Yapı ortaklı ÇED raporu olmayan Vira İstanbul Projesi için ÇED raporu iptal edildi.İstanbul 12.İdare Mahkemesi Esas No:2015/1368 Karar No:2017/853 sayılı kararla vira yerle bir olacak...

30 Mayıs 2017 Salı 22:22
VİRA İSTANBUL ELLERİNDE PATLADI!
banner291
VİRA İSTANBUL ELLERİNDE PATLADI!

Beylikdüzü Belediyesi ile Gül Proje İnşaat Yapı ortaklı ÇED raporu olmayan Vira İstanbul Projesi için ÇED raporu iptal edildi.İstanbul 12.İdare Mahkemesi Esas No:2015/1368 Karar No:2017/853 sayılı kararla vira yerle bir olacak...

Ekrem İmamoğlu ve Ekibi Yıkım yapamayacak!
Firma kendisi eski haline getirmek zorunda. Bakalım Heykel Uzmanı Ekrem İmamoğlu bu yıkım kararı için hangi kompozisyonu uygun görecek!

Beylikdüzü'nde sular durulmuyor 19 Mayıs 2017 Tarihinde Türk Katili Makarios heykeli ile Ülke gündemine oturan CHP'li Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bu şok kararla taraftarlarına Vira İstanbul projesini nasıl anlatacak. İstanbul 12.İdare Mahkemesi Kararını bakalım hangi kompozisyona bağlayacak.

ekrem imamoğlu

VİRA İSTANBUL YIKILIYOR!


Defalarca haberlerimizde uyardığımız kamuoyunun bilgilenmesini sağladığımız haberlerimiz ve Beylikdüzü platformu bu sorunu gündeme taşımış biz habercilerde haber yapmıştık. Bu haberlerimize karşılık Ekrem İmamoğlu adamlarına talimat vererek gazetecilere saldırmıştı!

Kamu zararını kim karşılayacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için bu karar sonrası soruşturma başlatılacak mı?

2872 SAYILI ÇEVRE KANUNU UYARINCA VERİLECEK

İDARİ PARA CEZALARINA İLİŞKİN GENELGE
11) ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRMESİ SÜRECİNE İLİŞKİN CEZALAR
a) Çevresel Etki Değerlendirmesi sürecine başlamadan veya bu süreci tamamlamadan inşaata başlayan ya da faaliyete geçenlere yapılan proje bedelinin yüzde ikisi  oranında idarî para cezası verilir. Cezaya konu olan durumlarda yatırımcı faaliyet alanını eski hale getirmekle yükümlüdür. (Madde 20/e/Birinci paragraf)


TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİM HAKLARINI KORUDULAR

Beylikdüzü Platformu Üyeleri 2015 yılında Rahmetli Gazeteci Telat Çabuk, Hasan Basri Akın, Kansu Erdan üçlüsü İstanbul 12.İdare Mahkemesi yolunu tutmuş yargı yoluyla Vira İstanbul projesi ile alakalı hukuksal girişimde bulunmuşlardı. Bölgede ses getiren bu olayları haber yaptığımız zamanlarda alınan eleştirilere, hakaretlere rağmen devam eden hukuk mücadeleleriyle Tüyü bitmemiş yetimlerinde hakkı olan yerlerin hesapları sorulmaya devam edecek.



Vira İstanbul Yıkılıyor!


Vira İstanbul Yıkılıyor mu !



Beylikdüzü'nde İnşaat Doğurdu!

Vira İstanbul'a Hakim Keşif Yaptı!

Beylikdüzü'nde Tabut Evler!


Ödüllü Ekrem İmamoğlu'nun Titanik Maceraları!

beylikdüzü gnl tabela









web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • aytekin duyar 7 yıl önce yorumlandı

      evet bu haberler çok güzel ama kamu yararı olan haberleri kim neden görmek istemez devleti zarara uğratan bu kişilere yargı hesap sormalı savcılar göreve...

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV