banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Barış istiyoruz" dedi ve ekledi

Ürdün, Gazze Şeridi'nde barış istediklerini belirterek, "Bölgeye yönelik saldırıları durduracak uluslararası bir tutum oluşturmak için (Türkiye ile birlikte) çalışıyoruz."

18 Ocak 2024 Perşembe 14:07
Barış istiyoruz
banner265
Barış istiyoruz" dedi ve ekledi

Türkiye ile birlikte çalışıyoruz

Ürdün, Gazze Şeridi'nde barış istediklerini belirterek, "Bölgeye yönelik saldırıları durduracak uluslararası bir tutum oluşturmak için (Türkiye ile birlikte) çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.
Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi, ülkesinin İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki savaşını sona erdirmek için "uluslararası bir tutum" oluşturmak üzere Türkiye ile birlikte çalıştığını belirtti.
Ürdün Dışişleri Bakanı Safedi, Amman'a resmi ziyaret gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Safedi, "Gazze'ye yönelik saldırıya son vermek için Ürdün-Türk ortak tutumu söz konusu, İsrail ise bu saldırıyı durdurmak için herhangi bir çabaya girmeyi reddediyor." dedi.

Gazze'ye yönelik saldırıların bölgeyi daha fazla çatışmalara ve İsrail'in işgal uygulamalarının da Batı Şeria'yı patlamaya doğru ittiğine dikkati çeken Safedi, "Türkiye ile öncelikler konusunda tam bir mutabakat içindeyiz. Barış istiyoruz ve Gazze'ye yönelik saldırıyı durduracak uluslararası bir tutum oluşturmak için (Türkiye ile birlikte) çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.
Ürdünlü Bakan, İsrail saldırılarının devamının bölgeyi daha fazla savaş ve çatışmaya sürüklediğini vurgulayarak şunları söyledi:

"Bölgede birçok cephede gerilim tırmanmaya başladı ve bunların tümü İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını durdurmaya yönelik gerçek bir çaba göstermeyi ve yine İsrail-Filistin için güvenlik ve istikrarı sağlamanın tek yolunu oluşturan adil ve kalıcı barışı sağlayacak çabalara girmeyi reddeden tutumunun yarattığı kriz sürecinin 




Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV