banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
25 Nisan 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

HONG KONG’DA BASKI ARTIYOR!

ABD, Pekin yönetiminin Hong Kong'da demokrasi üzerine artan baskıları nedeniyle bazı Çinli yetkililere yaptırım getirmeye hazırlanıyor.

16 Temmuz 2021 Cuma 09:15
HONG KONG’DA BASKI ARTIYOR!
banner311
HONG KONG’DA BASKI ARTIYOR!


ABD, Pekin yönetiminin Hong Kong'da demokrasi üzerine artan baskıları nedeniyle bazı Çinli yetkililere yaptırım getirmeye hazırlanıyor. 


BÜYÜKÇEKMECE TABELA



Konuya yakın iki kaynağın Reuters’a verdiği bilgiye göre yaptırımlar Pekin’in kent üzerindeki nüfuzunu idare eden Hong Kong’daki irtibat ofisinden yedi yetkiliyi hedef alacak.

ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından şirketler için yayımlanacak uyarı ABD hükümetinin Hong Kong’un ulusal güvenlik yasasının uluslararası şirketler üzerindeki etkilerine dair endişelerini vurgulayacak.

Yasayı eleştirenler Pekin’in bu yasayı geçen yıl demokrasi yanlısı aktivistler ve bağımsız basın üzerinde baskı kurmak için uyguladığını ifade ediyor.

ABD Başkanı Joe Biden, Almanya Başbakanı Angela Merkel’i ziyareti sırasında yaptığı basın açıklamasında, “Hong Kong’da durum kötüleşiyor. Çin hükümeti Hong Kong’la nasıl ilgileneceğine dair verdiği sözleri tutmuyor. Bu nedenle bu uyarı daha çok Hong Kong’da neler olabileceği ile ilgili” dedi.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV