banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
20 Nisan 2024 Cumartesi

Dijital Yapay Zeka Mı

Ak Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı'na saldırı

Çözüm sürecinde kritik virajların alındığı bugünlerde Ankara'da iki noktaya bombalı saldırı düzenlendi.

20 Mart 2013 Çarşamba 04:12
Ak Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı'na saldırı
banner267
Ak Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı'na saldırı
Çözüm sürecinde kritik virajların alındığı bugünlerde Ankara'da iki noktaya bombalı saldırı düzenlendi.

Söğütözü Semti'nde bulunan Ak Parti Genel Merkezi'ne saat 21.50 sıralarında roketatarlı saldırı düzenlendiği öğrenildi. Ankara'daki bir diğer patlama haberi ise Kızılay'daki Adalet Bakanlığı önünde meydana geldi.  Olayda 2 kişinin yaralandığı öğrenildi.
AK PARTİ GENEL MERKEZİNE LAV SİLAHIYLA SALDIRI

Genel başkanlık makamının bulunduğu 8'inci kat ile 7'nci kat arasındaki bölüme isabet ettiği iddia edilen roketatar mermisinin derin bir çukur açtığı ve bu katlardaki bazı camların kırıldığı belirtildi. Olaydan kısa bir süre sonra bina çevresini kuşatan polis, güvenlik kordonu oluşturdu. Çevrede kuş uçurtmayan polis, binaya kimseyi yaklaştırmadı. Bazı üst düzey partililerin genel merkeze gelip bilgi aldıkları ifade edildi. Polis, lav silahının nereden atıldığını belirlemek için bölgede geniş kapsamlı araştırma yapıyor. Öte yandan Adalet Bakanı Sadullah Ergin, yaptığı açıklamada patlamanın lav silahından çıkan mühimmatla gerçekleştirilmiş olabileceğini söyledi.

BAKANLIK BİNASINA SALDIRI

Kızılay'daki Adalet Bakanlığı'nın bahçesine atılan parça tesirli bombanın patlaması sonrası olay yerine giden güvenlik güçleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Polis, patlamayla ilgili 2 şüpheliyi gözaltına aldığı iddia edildi. Patmalada yaralanan 2 vatandaş hastaneye kaldırıldı. Patlama nedeniyle olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV