banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

CHP'li gençlere palalı saldırı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden CHP'li gençlere palalı saldırı iddiası. CHP Çankaya İlçe Başkanlığının seçim çalışmaları kapsamında sokak ve cadde süslemesi yapan CHP'li gençlerin, Ankara Büyükşehir Belediyesi görevlileri tarafından saldırıya uğradığı belirtildi.

04 Mart 2014 Salı 16:16
CHP'li gençlere palalı saldırı
banner267
CHP'li gençlere palalı saldırı
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden CHP'li gençlere palalı saldırı iddiası. CHP Çankaya İlçe Başkanlığının seçim çalışmaları kapsamında sokak ve cadde süslemesi yapan CHP'li gençlerin, Ankara Büyükşehir Belediyesi görevlileri tarafından saldırıya uğradığı belirtildi.

Olayda CHP'li 5 gencin yaralandığı ifade edildi.

CHP'li gençlerin, Balgat Cevizlidere Caddesi'nde gece saat 01.00 sularında bayrak asma çalışması yaparken pala ve sopalarla saldırıya uğradıkları kaydedildi. Olay yerine gelen CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin, iki tane vinç, polis arabası, iki tane resmi zabıta aracı, dört tane sivil araçla parti bayraklarını sökmeye gelen Büyükşehir Belediyesi görevlilerin 5 genci yaralandığını ve parti araçlarından birini ağır tahrip ettiklerini söyledi.

Siyasi partilerin sokak ve cadde süslemesi yapmasının demokratik bir hak olduğunu ve partilerinin kampanyasını demokratik çerçevede sürdürdüklerini belirten Perçin, "Müdahalede bulunup bununla da yetinmeyerek süsleme yapan gençlere pala ve sopalarla saldırmak tam da AKP'nin ben merkezci anlayışına yakışır bir davranış olmuştur. Yaralanan genç arkadaşlarımız ambulanslarla en yakın hastaneye sevk edildi ve rapor da alındı. 20 yıldır Çankaya'yı cezalandıran Gökçek, Çankaya'da gençleri birbirine düşürmeye kavga ettirmeye çalışmasın" dedi.
"POLİSİN GÖZÜ ÖNÜNDE OLMASI VAHİM"

CHP'li gençlerin karşı karşıya kaldıkları saldırının zabıta ve polisin gözünün önünde gerçekleştiğini belirten Perçin, "Bu daha da vahim bir durum" dedi. Perçin, "Gençlerimiz, darpın yanı sıra "daha göreceksiniz' diye tehdit de edilmişler. Dağ başı mı burası, kimi hangi işten alıkoyuyorsunuz. Seçim sisteminde bize verilen hakları sonuna kadar kullanarak çalışacağız. Kimse engel olamaz. Hodri meydan" diye konuştu.
VATANDAŞLARA "BALKONLARINIZA PARTİ BAYRAĞI ASIN" ÇAĞRISI

CHP'nin seçim propaganda faaliyetlerinin sadece Çankaya'da değil, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde de engellendiğini belirten Perçin, vatandaşları parti bayraklarını evlerinin balkon ve pencerelerine asmaları çağrısında bulundu. "En azından bunu engelleyemezler" diyen Perçin, CHP adaylarının bayrak ve afişlerini Çankaya İlçe Başkanlığı ve seçim bürolarından temin edebileceklerini kaydetti.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV