banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Beren Saat'ten Kenan Doğulu mesajı

Beren Saat'ten Kenan Doğulu mesajı: 'Sen masumiyetini kaybettin ben de...' Son aylarda Kenan Doğulu'dan boşanacağı iddialarıyla gündemi meşgul eden Beren Saat, çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.

01 Haziran 2019 Cumartesi 06:48
Beren Saat'ten Kenan Doğulu mesajı
banner322
Beren Saat'ten Kenan Doğulu mesajı: 'Sen masumiyetini kaybettin ben de...'

Son aylarda Kenan Doğulu'dan boşanacağı iddialarıyla gündemi meşgul eden Beren Saat, çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. Güzel oyuncu, 45 yaşına giren eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı hem romantik hem de bol göndermeler içeren bir paylaşımla kutladı. Beren Saat, boşanma konusuna da ilk kez açıklık getirdi
Kenan Doğulu ile ilk tanıştıkları güne ait bir fotoğraf paylaşan Beren Saat, “Ben oyun arkadaşımı buldum galiba dediğim bir akşamda gözlerin parlayarak baktın. Gece gitar sesiyle uyandım. Bir şarkıya başlamıştın, büyülendim. Biz o şarkıyı beraber bitirirken, aşk şarkısı olduk. Birbirimizin yaralarını öptükçe can arkadaşı olduk. Yaydığımız aşk enerjisiyle çevremizde iklim değişikliğine sebep olduk. Sonra bir noktada sen masumiyetini kaybettin, ben de oyun arkadaşımı, yol arkadaşımı...Bir yerlerin kapısında el ele çekilmiş naylon fotoğraflarımızı aşk sananlar için bunlar..." ifadelerini kullandı.

'Boşanmak işin en kolay kısmı'

Boşanma mevzusuna da değinen Saat, "Ne zaman boşanacaksınız diyorlar sürekli... Güvenmek, bağlanmak, bağışlamak, vazgeçmek bütün bu ağır duygusal süreci hiç merak eden yok. Boşanmak işin en kolay kısmı. Ben evlenmeye de görece az hevesli taraftım zaten. Benim için esas olan hep aşktı, aşktır" açıklamasıyla şaşırttı. Güzel oyuncu, "Artık içimde ne öfke ne en ufak bir pişmanlık, her damla gözyaşıma ziyadesiyle değdin, iyi ki doğdun da sana aşık oldum." sözleriyle paylaşımını noktaladı.



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV