banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk hakkında şaşırtan gerçek

Merhum sanatçı Nejat Uygur'un oğlu Behzat Uygur, Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

29 Mart 2021 Pazartesi 11:29
Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk hakkında şaşırtan gerçek
banner265
Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk hakkında şaşırtan gerçek

Merhum sanatçı Nejat Uygur'un oğlu Behzat Uygur, Sadakatsiz'in Volkan'ı Caner Cindoruk hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Babası Nejat Uygur'un Adan turnesinde karşılaştığı son dönemin en popüler isimlerinden olan Caner Cindoruk'la olan anısını anlattı. Caner Cindoruk'la Adana'da karşılaştıklarında mendil satan bir çocuk olduğunu söyleyen Behzat Uygur, magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.
Behzat Uygur, Dünya Tiyatrolar Günü'nde verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu Behzat Uygur, yıllar önce babası Nejat Uygur'un Adana turnesinde Sadakatsiz dizisindeki performansı ile beğeni toplayan Caner Cindoruk'la yaşadığı bir anıyı anlattı.
Caner Cindoruk'un Adana'da mendil satan bir çocuk olduğunu ifade eden Behzat Uygur, şu ifadeleri kullandı:
'Bir Adana turnesindeydik. Babam mendil ya da şeker satan kısa pantolonlu bir çocuğu oyuna davet etti. Tiyatroya götürdü. O çocuk şimdi çok beğenilen bir oyuncu, Caner Cindoruk.'

Kanal D'de ekrana getirilen başrollerinde Cansu Dere ve Melis Sezen'in rol aldığı Sadakatsiz dizisinde Volkan karakterine hayat veren Caner Cindoruk oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakırken sosyal medyada da gündem oluyor.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV