banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

Yaşar İpek, hamile eşi Seren Serengil'i darp mı etti? Tedbir kararı aldırdı!

Ünlü sunucu Seren Serengil'in bir süredir Yaşar İpek ile boşanacağı iddia ediliyordu. Son olarak flaş bir iddia ortaya atıldı. İpek'in Serengil'e sözlü şiddet uyguladığı,

28 Ağustos 2019 Çarşamba 11:28
Yaşar İpek, hamile eşi Seren Serengil'i darp mı etti? Tedbir kararı aldırdı!
banner266
Yaşar İpek, hamile eşi Seren Serengil'i darp mı etti? Tedbir kararı aldırdı!

Ünlü sunucu Seren Serengil'in bir süredir Yaşar İpek ile boşanacağı iddia ediliyordu. Son olarak flaş bir iddia ortaya atıldı. İpek'in Serengil'e sözlü şiddet uyguladığı, Serengil ve annesi Nevin Teoman'ın Yaşar İpek için tedbir kararı çıkarttırdığı belirtildi.

Tabela

Bir süredir haklarında boşanma haberleri ortaya atılan Seren Serengil ve Yaşar İpek'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Habertürk'ün haberine göre; Tüp bebek tedavisiyle hamile kalan ve riskli bir hamilelik yaşayan Serengil eşi Yaşar İpek için uzaklaştırma kararı aldırdı. Geçtiğimiz hafta eve gelerek hamile eşine sözlü şiddet uygulayan ve evdeki eşyalara zarar veren Yaşar İpek'in hızını alamayarak Seren Serengil’in annesini telefonla arayarak tehdit ettiği de iddialar arasında. Seren Serengil’in yakın çevresinde Serengil’in Yaşar İpek’e boşanma davası açtığı da konuşuluyor.

HAVLUYLA ŞİDDET GÖRMÜŞ

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Nevin Teoman, “Ailesi iki yıldır Yaşar’ı bize karşı hep dolduruyorlar, ailesinin Seren'e yaptığı zulme ve bana yaptıklarına karşı koyamadı. Oysa biz Yaşar’a her şeye rağmen kucak açtık, ancak o eşinin böyle zamanlarında saçını okşamak yerine havluyla yüzüne vurdu. Kızım karnındaki bebeğini kaybedebilirdi” dedi.

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan Seren Serengil'in sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım, iddiaları destekler nitelikteydi. Instagram hesabının hikaye bölümünden Sigmund Freud'un bir sözünü paylaşan Serengil, "Bir erkegin erkekliği, annesinin anneliğine bağlıdır. Erkek eğer asil bir kadın tarafından büyütülmüşse, her kadına asil davranır" dedi.






beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV