banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Kaçak yapan aday! CHP adayı kaçak yapısı için imar barışına başvurmuş

CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nde kurduğu saltanat tescillendi. Beylikdüzü’nün imarını yöneten ancak belediye başkanlığı döneminde bölgedeki birçok inşaata ortak olup, izin belgelerini imzalayan hatta bunları da gizlemeyen İmamoğlu’nun kaçak yapılarıyla İmar Barışı’ndan faydalandığı öğrenildi.

14 Haziran 2019 Cuma 13:34
Kaçak yapan aday! CHP adayı kaçak yapısı için imar barışına başvurmuş
banner263
Kaçak yapan aday! CHP adayı kaçak yapısı için imar barışına başvurmuş

CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nde kurduğu saltanat tescillendi. Beylikdüzü’nün imarını yöneten ancak belediye başkanlığı döneminde bölgedeki birçok inşaata ortak olup, izin belgelerini imzalayan hatta bunları da gizlemeyen İmamoğlu’nun kaçak yapılarıyla İmar Barışı’ndan faydalandığı öğrenildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan edinilen bilgilere göre, İmamoğlu’nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte inşa ettikleri Beylikdüzü Park Teras AVM’de kaçak yapılaşma yaptı. Birlikte açtıkları AVM’deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, İmar Barışı’na başvurup, Yapı Kayıt Belgesi aldı.


Ekrem İmamoğlu'nun AVM'nin dışına taşan 270 metrekarelik et restoranı One Steak House'daki kaçak asma kat için kendi adıyla başvuru yaptığı öğrenildi. Başvuru dilekçesi ardından İmamoğlu, 23 Mayıs 2019'da Yapı Kayıt Belgesi'ni aldı.




BİR BAŞVURU DA ORTAKTAN

Ekrem İmamoğlu'nun daha önce kendi ağzıyla ortak olduklarını itiraf ettiği Beyaz İnşaat da AVM'deki kaçak katlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvuruda bulundu. Beyaz İnşaat'ın sahibi Muzaffer Beyaz, 295 metrekarelik bağımsız bölümde bulunan asma kaçak kat için başvuru yaptı. Beyaz da 6 Ocak 2019'da AVM'deki diğer kaçak bölüm için Yapı Kayıt Belgesi aldı.




SSB GAYRİMENKUL İMAMOĞLU'NUN

Beylikdüzü'nde Atatürk Bulvarı ile Anadolu Caddesi'nin kesiştiği noktaya yapılan, dere yatağındaki AVM, 8.750 metrekare arazide inşa edildi. AVM, 20.811 metrekare inşaat büyüklüğüne sahip. AVM'nin ortakları iki şirket olarak görünüyor. Birisi; Beyaz İnşaat Petrol Ürünleri Turizm Sanayi A.Ş., diğeri ise SSB Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret A.Ş. SSB Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Ticaret Sicil kayıtlarında Ekrem İmamoğlu olarak belirtiliyor. İmamoğlu, 11 Mayıs 2016'daki Ticaret Sicil Gazetesi'nde adresi Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi Çalışlar Caddesi Midpoint Apartmanı olarak görülen şirketin tek kurucusu olarak görülüyor.



CHP’nin müteahhit adayı ve “nitelikli dolandırıcılık”


Hakim Beykonakları'nda keşif yaptı!


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV