banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
16 Nisan 2024 Salı

Filistinli Gazeteciler Sendikası acı bilançoyu açıkladı

MHP'de 4 milletvekili parti üyeliğinden kesin olarak çıkarıldı

MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Isparta Milletvekili Nuri Okutan ve Sinan Oğan parti üyeliğinden kesin olarak çıkarıldı.

10 Mart 2017 Cuma 13:34
MHP'de 4 milletvekili parti üyeliğinden kesin olarak çıkarıldı
banner322
MHP'de 4 milletvekili parti üyeliğinden kesin olarak çıkarıldı
MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Isparta Milletvekili Nuri Okutan ve Sinan Oğan parti üyeliğinden kesin olarak çıkarıldı.

Beylikdüzü Tabela

MHP'den yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü'nün 11., 79. ve 81. maddeleri uyarınca tedbirli olarak kesin çıkarma cezası ile cezalandırılması istemiyle Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilmiş bulunan Balıkesir Milletvekili İsmail OK, Kayseri Milletvekili Yusuf HALAÇOĞLU, Isparta Milletvekili Nuri OKUTAN ve Sinan OĞAN hakkında düzenlenen disiplin soruşturması dosyası münderecatı Merkez Disiplin Kurulu'nca müzakere edilmiş, müzakereler sonucunda yapılan gizli oylama ile Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İli Altıeylül İlçe Teşkilatı üyesi Balıkesir Milletvekili İsmail OK'un, Ankara İli Çankaya İlçe Teşkilatı üyesi Kayseri Milletvekili Yusuf HALAÇOĞLU'nun, Ankara İli Keçiören İlçe Teşkilatı üyesi Isparta Milletvekili Nuri OKUTAN'ın ve Iğdır İli Merkez İlçe Teşkilatı üyesi Sinan OĞAN'ın, her biri için ayrı ayrı olmak üzere, Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü'nün 78/4 - , (e) ve (h) maddeleri uyarınca Parti üyeliğinden "KESİN ÇIKARMA'' cezası ile cezalandırılmasına, 10.03.2017 tarihinde katılanların OY BİRLİĞİ ile karar verilmiştir.




İŞTE SUÇLAMALAR

Bahçeli, sözkonusu 4 isme dönük disiplin talimatını Şubat ayında Konya'da gerçekleştirilen MHP kampında vermişti. Okutan, Halaçoğlu ve Oğan’ın Genel Merkez'in bilgisi dışında Demokrat Parti ve BBP’ye ziyarette bulunmaları Bahçeli'yi kızdırmış ve referandumda MHP'nin "evet" kampanyasına karşı "hayır" cephesinde yer almaları bardağı taşıran son damla olmuştu.

Milletvekili sayısı 36'ya düştü

1 Kasım 2015'deki seçimde 40 milletvekili ile TBMM'de temsil edilen MHP'nin sandalye sayısı sözkonusu ihraç kararıyla 36'ya düşmüş oldu. Daha önce de Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ihraç edilmişti.

beylikdüzü gnl tabela

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV