banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yıldırım: 17-25 Aralık bizim için milattır

Başbakan Yıldırım, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili, "Bu örgütle irtibatı kendi isteğiyle, kendi azmiyle olanlarla, hasbelkader ilişki içinde olmuş olanları birbirinden ayırmamız gerek." dedi.

13 Ağustos 2016 Cumartesi 15:51
Yıldırım: 17-25 Aralık bizim için milattır
banner304
Yıldırım: 17-25 Aralık bizim için milattır
Başbakan Yıldırım, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili, "Bu örgütle irtibatı kendi isteğiyle, kendi azmiyle olanlarla, hasbelkader ilişki içinde olmuş olanları birbirinden ayırmamız gerek." dedi.

Beylikdüzü Audi Servisi

Başbakan Yıldırım, darbe girişiminde bilfiil görev almamış, fakat arka planında görev almış veya yıllardan beri bu altyapının hazırlanmasında aktif katkısı olmuş bütün herkesin çok titiz bir çalışmayla belirlenip adalete teslim edilmesi gerektiğini ifade ederek, "Tespit noktasında da zorlukların olduğu malum. Peki ne yapacağız? Biz belirli kriterleri ortaya koyduk. Bu örgütle irtibatı kendi isteğiyle, kendi azmiyle olanlarla, hasbelkader burayla ilişki içinde olmuş olanları birbirinden ayırmamız gerektiğini düşünüyorum." ifadesini kullandı.

Yıldırım, "Siyasi partiler, başta Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi olmak üzere burada çok net duruş ortaya koydular, darbeden, tanktan, tüfekten yana değil demokrasiden yana bir dayanışma içine girdiler. Bizi hemen aradılar, desteklerini verdiler hatta bu süreçte, darbe girişiminden sonra devam etti. 'Biz bunu, bu birlikteliği gözümüz gibi koruyacağız' diye milyonlara taahhüdümüz var. Hakikaten bunu korumak zorundayız. Buna ihtiyacımız var. Toplumun kenetlenmesi, bir beraber olması, hem içeride hem dışarıda ülkemiz hakkında iyi düşünmeyenlere çok önemli cevap niteliği taşıyor." dedi.


Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde medya temsilcileri ile bir araya geldi.

76 BİN 597 KİŞİ AÇIĞA ALINDI

Başbakan Yıldırım, "Açığa alınan 76 bin 597 kişi. Memuriyetten çıkartılan 4 bin 897 kişi. Bunların 3 binden fazlası asker, bir kısmı hakim, bir kısmı da sivil memur. Hem açığa alınanlar hem de memuriyetten çıkartılanların toplamı 81 bin 494 kişi." diye konuştu.

50 BİNİN ÜZERİNDE İSİM VAR

Yıldırım, "Bunların kendi kurdukları iletişim ağları var, özel. Yani hiç kimsenin kullanmadığı bir iletişim altyapısı kurmuşlar. O iletişim altyapısında 50 binin üzerinde isim var. Bunların üzerine gidiliyor." dedi.

17-25 ARALIK BİZİM İÇİN MİLATTIR

17-25 Aralık bizim için milattır. Bizim için ölçü 17-25 Aralık'tan sonra FETÖ ile ilişkinin sürdürülmesidir.

ASKERLİK SÜRESİ

Askerlik süresi yeniden düzenlenmeli.

SURİYE'DE 6 AY İÇİNDE

Suriye konusunda önümüzdeki 6 ayda önemli gelişmeler yaşanırsa şaşırmayın.




beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV