banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Beylikdüzü Çetesi Saldırdı!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu son günlerde vatandaşlara, gazetecilere sözlü tacizler ve yanındaki yaverleri ile saldırıya geçmiş durumda.Son Bomba Beylikdüzü Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Nevzat Karadeniz vatandaşa saldırdı!

27 Ekim 2015 Salı 18:31
Beylikdüzü Çetesi Saldırdı!
banner311
Beylikdüzü Çetesi Saldırdı!
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu son günlerde vatandaşlara, gazetecilere sözlü tacizler ve yanındaki yaverleri ile saldırıya geçmiş durumda.Son Bomba Beylikdüzü Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Nevzat Karadeniz vatandaşa saldırdı!

Haber gazeteci Erol Öztürk tarafından paylaşıldı...

Yorumsuz

HASAN AKIN'A BELEDİYEDE SALDIRI TEŞEBBÜSÜ!

Bölgenin tanınan simalarından Hasan Basri Akın, Bilgi Edinme Yasası gereği verdiği dilekçelerin akıbetini öğrenmek için gittiği Beylikdüzü Belediyesi'nde sıkıntılı anlar yaşadı ve belediyeden tabiri caizse kovuldu!

NEVZAT KARADENİZ KORKUYOR MU?

Başta basın çalışanları olmak üzere herkesle sorunlu olduğu gözlemlenen Beylikdüzü Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Nevzat Karadeniz, verilen dilekçelerden mi korkuyor yoksa emrinde çalıştığı kişi için mi 'cengaverlik' yapıyor sorusunu soran Akın, Karadeniz hakkında suç duyurusunda bulunacağını dile getirdi.

"BELEDİYE Mİ DİNGO'NUN AHIRI MI?"

Verilen dilekçelere tahammülü olmayan ve önceki görevinden basın mensupları yüzünden alındığını iddia eden Karadeniz'in ruh halinin gün geçtikçe kötüye gittiğini iddia eden Akın, Evrak Kayıt'ta bulunan işçilere "dilekçeyi almayın" talimatını Karadeniz'in verdiğini, çalışanların ise bunu yazılı olarak kendisinden istediklerini, bunun üzerine yanına aldığı 3-4 güvenlik görevlisi ile birlikte odadan içeri girerek bağırıp çağırdığını söyledi.

Akın sözlerini şöyle tamamladı:

Hem Evrek Kayıt'ta çalışan işçileri hem de güvenlik görevlilerini yasa dışı işler yapmaya zorlayan Nevzat Karadeniz, neden yazılı olarak talimat veremedi? Burası Beylikdüzü Belediyesi mi Dingo'nun ahırı mı?

GÖRÜNTÜLER YAYIMLANACAK

Olayların bir basın mensubu tarafından kayda alındığını ve gece saatlerinde kamuoyu ile paylaşacaklarını dile getiren Akın, Karadeniz'in derhal istifa etmesi gerektiğini ifade etti.

seo yazılım - web tasarım -

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • sevda 9 yıl önce yorumlandı

      Çok geçmiş olsun desenize hak arayanlara bunları hak gören chp li belediye oy verdim pismanim

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV