banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Büyükçekmece Atatürk'ün Samsun'a Çıkışının 96 Yılını Coşkuyla Kutladı!

Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 96 yılı Büyükçekmece'de coşkuyla kutlandı...

20 Mayıs 2015 Çarşamba 00:18
Büyükçekmece Atatürk'ün Samsun'a Çıkışının 96 Yılını Coşkuyla Kutladı!
banner291
Büyükçekmece Atatürk'ün Samsun'a Çıkışının 96 Yılını Coşkuyla Kutladı!
Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 96 yılı Büyükçekmece'de coşkuyla kutlandı..

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Büyükçekmece'de de coşkuyla kutlandı.

Kutlamalara Büyükçekmece Kaymakamı Mustafa Hulusi Arat, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Garnizon Komutanı Personel Albay Ayhan Akkaya, İlçe Emniyet Müdürü Gaffar Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, siyasi partilerin temsilcileri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.



Engelli izciler damga vurdu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bağımsızlık mücadelesini başlatmak için 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'a çıkışının 96 yıldönümü kutlamaların ilk bölümünde, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından kutlamaların ikinci bölümüne geçildi. Bu bölümde ise, okulların ve sporcu gençlerin gösterilerine yer verildi. Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü öğrencilerinin törende sergiledikleri Bayrak Oratoryosu büyük beğeni topladı.



"Türkiye için dönüm noktasıdır"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 19 Mayıs tarihinin Türkiye açısından bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak şu mesajı verdi: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a ayak basması bir milletin esaretten kurtulması ve bağımsızlık mücadelesinin temellerinin atıldığı tarihtir. Büyük Atatürk kendisine güvenen ve inanan Anadolu halkının desteğiyle ülkemizi parçalanmaktan kurtardı ve bugünkü Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu. Bu açıdan 19 Mayıs tarihi Türkiye'nin en önemli dönüm noktalarından biridir."

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • sevda 9 yıl önce yorumlandı

      büyükçekmece süperdi gece halk konseri çok güzel oldu b.çekmeceli olmak şereftir...

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV