banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İstanbul ve Ankara’da okullar tatil

İstanbul, Ankara ve birçok il valilikleri kar yağışı nedeniyle Çarşamba günü okulları tatil etti.

11 Şubat 2015 Çarşamba 01:17
İstanbul ve Ankara’da okullar tatil
banner304
İstanbul ve Ankara’da okullar tatil
İstanbul, Ankara ve birçok il valilikleri kar yağışı nedeniyle Çarşamba günü okulları tatil etti.

İstanbul Valiliği yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulları bugün (Çarşamba günü) tatil etti.

Valilikten yapılan açıklamada, şöyle denildi:

tabela

“Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre; ilimizde halen devam eden kar yağışının tahmin edildiği gibi özellikle Boğaz civarı ve Anadolu Yakası’nda etkili olarak geceden itibaren öğle saatlerine kadar devam edeceği, öğle saatlerinden sonra yoğunluğu azalsa bile özellikle ara sokaklarda bırakacağı kütlenin ulaşımda zorluk ve tehlikeye yol açacağı değerlendirilmiştir.

Bu nedenle, Valiliğimizce öğrencilerin herhangi bir risk ve mağduriyetle karşılaşmamaları açısından, anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime 11 Şubat Çarsamba günü 1 gün süreyle ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacaktır.”

Türkiye’de kar yağışı ve soğuk hava dalgası sebebiyle birçok ilde okullar tatil edildi. İşte o iller…

ANKARA‘DA OKULLARA KAR TATİLİ

Ankara‘da yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi. Ankara Valiliği’nce yapılan açıklamada, hamile ve engelli personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

Ankara Valiliği’nde yapılan açıklama şöyle denildi:

“Son meteorolojik tahminler ve alınan veriler çerçevesinde; İlimizde yoğun kar yağışının yanı sıra hava sıcaklığındaki düşüşün devam edecek olması ve oluşabilecek buzlanma nedeniyle trafikte yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirmek, öğrencilerimiz için oluşabilecek riskleri bertaraf etmek amacıyla 11 Şubat 2015 Çarşamba günü Milli Eğitime bağlı temel eğitim ve orta öğretim okulları ile kurumlarında eğitim ve öğretime 1 (bir) gün süre ile ara verilmiştir.

Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden hamile ve emzikli bayanlar ile engelli personelin de aynı tarihte idari izinli sayılmaları Valiliğimizce uygun görülmüştür. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

DENİZLİ MERKEZDE VE 6 İLÇEDE OKULLAR TATİL

Denizli’de yoğun kar yağışı nedeniyle merkezde ve bazı ilçelerde ilk ve orta dereceli okular bugün tatil edildi.

Bugün kar yağışının ardından Buldan, Babadağ, Kale, Honaz ve Çameli ilçeleriyle, Çivril’in Özdemirci Mahallesi’nde ilk ve orta dereceli okullar bugün (Çarşamba) tatil edildi. Kar yağışının devam etmesi üzerine Denizli kent merkezinde de ilk ve orta dereceli okullar bugün tatil edildi.

KONYA’DA İKİ İLÇEDE OKULLAR YARIN TATİL

Konya’nın Taşkent ve Derebucak İlçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda bugün eğitime ara verildi.

Konya Milli Eğitim Müdürlüğü, Taşkent ve Derebucak ilçelerinde dün geceden bu yana aralıksız süren kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların 1 gün olmak üzere bugün tatil edildiğini açıkladı.

AFYONKARAHİSAR’DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Afyonkarahisar Valiliği, dün akşam saatlerinde başlayan ve etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle 10 Şubat Çarşamba günü Afyonkarahisar merkez ile merkeze bağlı köy ve beldelerde okulların 1 gün tatil edildiğini açıkladı. İlçelerde eğitime ara verilip verilmeyeceğiyle ilgili kararın kaymakamlıklar tarafından verileceği belirtildi.

Ayonkarahisar’dan geçen şehirlerarası karayollarında ulaşımdaki aksamalar devam ediyor. Kayan araçlar nedeniyle yollar kapanırken, kısa süre önce Kütahya- İstanbul karayolunun da kar yağışı sonucu trafiğe kapatıldığı belirtildi. Ekiplerin yolun açılması için aralıksız çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Şehirlerarası yolların tedbir amacıyla kapatılıp kapatılmayacağına da Afyonkarahisar Valiliği’nce oluşturulan kriz merkezinin karar vereceği bildirildi.

ÇANAKKALE ÇAN’DA EĞİTİME BİR GÜN DAHA ARA VERİLDİ

Çanakkale’nin Çan İlçesi’nde, kar yağışı nedeniyle eğitime Salı gününden sonra Çarşamba günü de bir gün tatil edildi.

Çanakkale’de etkisini arttıran yoğun kar yağışı nedeniyle ilçede eğitime Salı gününün ardından Çarşamba günü de bir gün ara verilditatil edildi. Çan Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada “İlçemizde olumsuz hava koşulları sebebiyle tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarının 11 Şubat 2015 Çarşamba günü de 1 gün daha tatil edilmesine karar verilmiştir” denildi. Öte yandan ilçede belediyeye bağlı ekipler karayollarına görevlileriyle birlikte yağışın fazla olduğu ana arterler ve şehir giriş çıkışlarında kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ayrıca ilçede kar yağışı nedeniyle 15 köy yolu trafiğe kapandı. Bölgede kar yağışı devam ediyor.

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ’NDE ZORUNLU TATİL

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün ara verildiği bildirildi.
KOÜ Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Umuttepe Yerleşkesi’nde yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle 11 Şubat Çarşamba Tıp Fakültesinde eğitime ara verildiği ifade edildi.

BİLECİK PAZARYERİ İLÇESİ’NDE OKULLAR TATİL

Bilecik merkeze bağlı köylerde taşımalı sistemle eğitim gören öğrenciler ile Pazaryeri ilçesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bugün ara verildi.
Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle kent merkezine bağlı köylerde taşımalı eğitim gören öğrenciler ile Pazaryeri ilçesinde tüm okullarda 11 Şubat Çarşamba eğitime ara verildi.

BURDUR’DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Burdur’da olumsuz hava şartları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.
Burdur Valiliğinden yapılan açıklamada, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle il genelinde ilk ve orta dereceli okullarda 11 Şubat’ta eğitime ara verildiği kaydedildi.

DENİZLİ’DE BAZI İLÇELERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Denizli’de, kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle bazı yerlerde eğitime ara verildiği bildirildi.
Denizli Valiliğinden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle Babadağ, Baklan, Buldan, Bozkurt, Çal Çameli, Çardak, Çivril’in Özdemirci Mahallesi, Güney, Kale, Honaz, Merkezefendi ile Pamukkale ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime 11 Şubat Çarşamba ara verilmesinin uygun görüldüğü belirtildi.
Açıklamada ayrıca, söz konusu uygulamanın geçerli olduğu yerleşimlerde aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

KIRIKKALE’DE OKULLAR 1 GÜN TATİL EDİLDİ

Kırıkkale’de yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün tatil edildiği açıklandı.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve ilçelerde ilk ve orta dereceli okulların 11 Şubat Çarşamba tatil edildiği duyuruldu.

KÜTAHYA’DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Kütahya merkez ile Tavşanlı ilçesinde taşımalı eğitim veren, diğer ilçeler de ise tüm okullarda eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle köylerden gelerek merkez ve Tavşanlı ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrenciler ile diğer ilçelerdeki tüm ilk ve orta dereceli okulların 11 Şubat Çarşamba tatil edildiği belirtildi.
BALIKESİR’DE DE OKULLAR TATİL

Balıkesir genelinde devam eden yoğun kar nedeniyle okullar 1 gün süre tatil edildi.
Balıkesir’de okullar 1 gün süre ile tatil edildi. Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle, temel eğitim, orta öğretim kurumları ile yaygın, özel öğretim ve özel eğitim kurumları 11.02.2015 Çarşamba günü 1 gün süre ile tatil edilmiştir” denildi. Öte yandan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ve hamilelerin de 1 gün idari izinli sayılacağı öğrenildi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV