banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Ekrem İmamoğlu Taciz Altında Ezildi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatı ile "Kadına Şiddet ve Tacize Karşı" panel yapmak için Özgecan Aslan Kültür Merkezi'nin Bakım ve onarımda olduğunu seminer salonununda başka bir seminerin olduğunu son gün söylemesi kafaları karıştır.

27 Ağustos 2016 Cumartesi 20:31
Ekrem İmamoğlu Taciz Altında Ezildi!
banner264
Ekrem İmamoğlu Taciz Altında Ezildi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatı ile "Kadına Şiddet ve Tacize Karşı" panel yapmak için Özgecan Aslan Kültür Merkezi'nin Bakım ve onarımda olduğunu seminer salonununda başka bir seminerin olduğunu son gün söylemesi kafaları karıştır.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sayı:23676611-813.01.01.02-E.361600 Konu Salon tahsisi 24.08.2016 karar vermiş fakat taraflara tebliğ etmemiştir.Duyurular sosyal medya ve internet sitelerinde yapılan Beylikdüzü Platformu Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcı Leyla Ünver imzalı kağıdı görünce şok yaşadı.

Mağdurların sesi kesildi

Birçok insan panel için geldi ve gitmek zorunda kaldı.Mağdurların sesi kesildi Beylikdüzü Belediyesi sınıfta kaldı.
Vatandaşlar demmki sadece şovları amaçlı bu merkeze bu ismi vermişler Özgecan Aslan Kültür Merkezi adını verirken söz veren Belediye Başkanı neden "Kadına Şiddet ve Tacize Karşı" duyarlı değil. Yaşanan taciz olaylarında vatandaşlarımıza neden kurumlar sahip çıkmıyor. Siyasi partilerin hepsi korku içerisinde kalıyorlar bu duyarsızlık nedir diyerek isyan ettiler.Ekrem İmamoğlu Taciz Olayları Altında Ezildi dediler...



Beylikdüzü Platformu Yaşananları protesto etti.


Basın açıklaması yaptı...

ÖZGECAN'I YENİDEN ÖLDÜRDÜLER

Toplumun en acı yaralarından birisi olan kadına yönelik taciz, tecavüz ve şiddet hepimizin bir utanç tablosu olarak karşımızda duruyor. Şu anda bulunduğumuz yer Beylikdüzü Belediyesinin yakın zamanda kiralama yöntemi ile açılışını yaptığı ve hepimizi duygulandıran "Özgecan Arslan Kültür Merkezindeyiz."

Bizler Beylikdüzü'nde yaşayanlar sandık ki, Beylikdüzü Belediyesi  kadına tacize, tecavüze ve şiddete karşı, bizler sandık ki ahlaklı bir toplum ve kadın haklarının korunması için Beylikdüzü gibi eğitim seviyesi yüksek bir ilçede halkımız ile el ele bu soruna çözüm aranacak. Vahşice katledilen değerli evladımız Özgecan Arslan'ın adını Beylikdüzü'nde bir kültür merkezine verip onun onuru, namusu şerefi ve biricik canı üzerinden siyaset yapanları bugün verdikleri karar için lanetliyoruz.

Özgecan Arslan kültür merkezinde kadına yönelik şiddet ve tacizle ilgili yapmak istediğimiz etkinliğe izin verilmemiş ve izin verilmeyeceği de son gün bildirilmiştir. Tacize uğrayan, şiddete uğrayan kadınların sözde haklarını koruyup onlara destek olduğu izlenimi veren Beylikdüzü Belediyesinin gerçek yüzü artık çok net ortaya çıkmıştır.

Beylikdüzü'nde kısa zaman öne tacize uğradığı için savcılığa sığınan bir yetim genç kızımızın bu mağduriyeti Karşısında sessiz kalan belediye ne acıdır ki tacizle suçlanan kişiyi Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun avukatının savunmasına yüzsüz biçimde utanmadan seyirci kalmıştır.

Artık Beylikdüzü'nde at izi it izine karışmıştır. İlçemizde tacize uğrayanları değil tacizle suçlananları savunan bir anlayışı, ahlaksızlığı kabul edemiyoruz. Bu tacize uğrayan evladımızın savcılıkta yaşadığı bazı sorunları da elbette yasal şikayetlerle en etkili makamlara taşıyacağız.Beylikdüzü'nde görev yapan savcıların kendilerine belediye tarafından tahsis edilen araçları kullanmasını etik bulmuyor ve bu tür ilişkilere giren savcılara da güvenmediğimizi ve etik ve ahlaki kuralların düzgün işlediği güne kadar bu tür maddi menfaatlerin takipçisi ve şikayetçisi olacağımızın bilinmesini isteriz.

Yaşanan tüm bu süreçler gizli saklı kimsenin bilmediği süreçler değildir.  Kabul edilmesi gerekir ki 15 Temmuz darbe girişiminde tanklara uçaklara silahlara karşı koyan ölüme meydan okuyan Büyük Türk Milletine tanık olduk. Tanka, savaş uçağına boyun eğmeyen bir anlayışın temsilcisi olduğunu iddia eden siyasi partilerin Beylikdüzü ilçesinde görev alan yetkilileri artık bir karar vermeliller. Bu millet gibi haksızlığa boyun eğmeyecek ve bu yaşanan olaylar karşısında  dik duracak mücadele edecektir. Kadına şiddet taciz ve tecavüzü konuşmaya geldiğimiz Özgecan Arslan Kültür merkezinde eğer bunları konuşmamız Beylikdüzü Belediyesi tarafından engellenmişse bu yalnızca bizim değil bu ilçede var olduğunu iddia eden tüm siyasal yapılarında bir sorunudur.

Beylikdüzü Platformu olarak her türlü engellemelere rağmen Kadına şiddet ve taciz konusunda duyarlı ve her zamankinden daha etkili olmak için mücadelemizi sürdüreceğiz.

Unutma bugün ona yarın sana bana

Beylikdüzü Platformu


Büyük Haber

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV