banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

01 Temmuz 2025 Salı

Adnan EREN Şarkıları: Şiirden Besteye, Yıllara Uzanan Bir Müzik Yolculuğu

ÇATALCA BELEDİYESİ’NDEN HIDRELLEZ ŞENLİĞİ.

Çatalca’da hafta sonu hıdrellez coşkusu yaşandı. Çatalca Mareşal Fevzi Çakmak Mesire Alanında düzenlenen hıdrellez şenliğine katılım bir hayli fazlaydı.

17 Mayıs 2011 Salı 14:34
ÇATALCA BELEDİYESİ’NDEN HIDRELLEZ ŞENLİĞİ.
banner266
ÇATALCA BELEDİYESİ’NDEN HIDRELLEZ ŞENLİĞİ.

Çatalca’da hafta sonu hıdrellez coşkusu yaşandı. Çatalca Mareşal Fevzi Çakmak Mesire Alanında düzenlenen hıdrellez şenliğine katılım bir hayli fazlaydı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatları doğrultusunda Çatalca’da hıdrellez şenliği düzenlendi. Geçen haftanın Anneler Gününe denk gelmesi ve havaların da tam anlamıyla ısınmaması sebebiyle hıdrellez şenliği geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Çatalca Mareşal Fevzi Çakmak Mesire Alanında yapılan hıdrellez şenliğinde, Çatalca Belediyesi tarafından sahne kuruldu ve Hıdrellez coşkusu büyük bir kitleye yayıldı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, organizasyona katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sohbet etti. Zaman zaman sahneye de çıkan Belediye Başkanı Cem Kara vatandaşlarla oyunlar oynayarak eğlencelerine eşlik etti.

Çatalca Belediyesi tarafından organize edilen Hıdrellez şenliğine Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinden Taner Yarımdünya ve Grubu da katılarak seslendirdikleri birbirinden güzel parçalarla renk kattı. Ayrıca Çatalca müzisyenlerinden oluşan Osman Bakır yönetimindeki orkestra da eserleriyle katılımcıları coşturdu. Hıdrellez şenliğinde konuşan Başkan Cem Kara, “pikniğimizi geçen hafta yapmayı düşünüyorduk ama hava muhalefeti ve Anneler Günü dolayısıyla bu güne erteledik. Günümüzde bayramlar, özel günler salonlarda yapılıyor. Hıdrellezin ne olduğunu size anlatmama gerek yok ama gençlerimiz bilsinler ki hıdrellez baharın bayramıdır. Gelen baharın bayramıdır. Bu mutlu günde insanlar dilekler diler, ateş üstünden atlarlar ve kendileri için şans dilerler. Hıdrellezi anlamına uygun olarak kutluyoruz. Piknikle, doğa ile iç içe beraber kutluyoruz. 2011 yılı evimize, ilçemize, ülkemize; sağlık, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hepiniz sağ olun, var olun” dedi. Hıdrellez şenliğinde vatandaşlar hem gönlünce eğlendiler, hem de hafta sonu aileleri ile birlikte piknik yapma fırsatı buldular.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV