banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Engelliler Sınıflarının Açılışı Gül MUTLU’dan

İstanbul Valisi Hüseyin Avni MUTLU’nun eşi Gül MUTLU ve beraberindeki misafir grubu Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdanın eşi Mukaddes TAŞDAN’ı ziyaret ettiler.

24 Kasım 2011 Perşembe 01:56
Engelliler Sınıflarının Açılışı Gül MUTLU’dan
banner291
Engelliler Sınıflarının Açılışı Gül MUTLU’dan
İstanbul Valisi Hüseyin Avni MUTLU’nun eşi Gül MUTLU ve beraberindeki misafir grubu Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdanın eşi Mukaddes TAŞDAN’ı ziyaret ettiler. Daha sonra Çatalca kaymakamı Nevzat TAŞDAN’ın talimatı ve yoğun gayreti ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun YAVUZ’un da desteği ile ilk kez bu yıl Çatalca da açılan, Mehmet akif Ersoy ilköğretim okulu otistik ve zihinsel engellilere hizmet veren iki özel engelli sınıflarının açılışını yaptılar. Daha sonra sınıflardaki engelliler ile bir bir ilgilenerek onların dertlerini ve sorunlarını dinleyen Gül Mutlu, Otistik engelliler sınıfında eğitim görmeye başlayan 4 otistik engelli öğrenciye ve zihinsel engelliler sınıfında eğitim gören 8 zihinsel engelli öğrenciye birer armağan verdiler. İlk defa bir Vali eşini okullarında gören ve dertleri ile ilgilendiğini gören engelli öğrenciler ve aileleri bu ziyaretten duydukları yoğun memnuniyeti belirttiler. Öğrencilerin modern koşullarda ve 4 öğretmen eşliğinde eğitim gördüğünü aynı zamanda da öğle yemeklerinin de kaymakamlıkça karşılandığını öğrenen Gül MUTLU, Kaymakam TAŞDAN’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederek bu konudaki memnuniyetlerini belirttiler.
Konu ile ilgili bilgi veren İlçe Kaymakamı Nevzat TAŞDAN, geçen yıl ilçemizde bulunan otistik engelli öğrencilerin Çatalca da böyle bir sınıfın olmaması nedeniyle Silivri’deki engelli sınıfında devam ettiklerini bu durumun ise her gün Silivri’ye gidip gelmek zorunda kalan ve servisin de olmaması nedeniyle gerek ekonomik gerekse bedensel olarak yıkıcı ve yorucu olduğunu kendisine iletmeleri üzerine bu öğrencileri bu yıl bu sıkıntıdan kurtarmak için kolları sıvadıklarını ve yoğun maliyetine rağmen bu sınıfları açarak öğrencileri ve velilerini tüm bu sıkıntılardan kurtardıklarını belirtti. Bunun yanında ekonomik durumu iyi olmayan ve bu yüzden dolayı geçen yıl Silivri’deki okula gidemeyen engellileri de bu yıl okula kavuşturmanın ayrı mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kaymakam TAŞDAN, bu konuda kendilerine destek veren çalışma arkadaşlarına teşekkür borçlu olduklarını da sözlerine ekledi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV