banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

FIRINLARDA DENETİMLER SIKLAŞTIRILDI

Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri periyodik denetimlerin yanı sıra Ramazan ayı ile birlikte fırınların denetimlerini de sıklaştırdılar.

13 Ağustos 2011 Cumartesi 10:54
FIRINLARDA DENETİMLER SIKLAŞTIRILDI
banner265
FIRINLARDA DENETİMLER SIKLAŞTIRILDI

Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri periyodik denetimlerin yanı sıra Ramazan ayı ile birlikte fırınların denetimlerini de sıklaştırdılar. İlçedeki fırınlar Çatalca Belediyesi ekipleri tarafından aralıksız olarak denetleniyor.

Halkın daha sağlıklı ortamlarda gıda tüketmesi amacı güderek, her daim devam eden denetimler, Ramazan ayında sıklaştırıldı. Ramazan ayı boyunca sürecek denetimlerde ekmek fırınlarının teknik ve hijyen bakımından uygunluğu kontrol edildi. Denetimlerde imalathanelerde görülen eksiklikler işyeri sahiplerine bildirildi. Bu bildirimden sonra 15 günlük yasal süre verilen iş yerlerine, süre bitiminde tekrar kontrol yapılacak. Eksikliklerin devam etmesi durumunda ise iş yerlerinin üretim yapması durdurulacak. Denetimlerde imalathanelerin teknik kontrollerinin ve hijyen kontrollerinin yanı sıra sağlık muayene kartları da kontrol edildi. Havaların sıcak olması ile beraber haşerelerin daha çabuk üreyebileceğini göz önünde bulunduran ekipler tarafından iş yeri sahiplerinden temizliğe daha da dikkat etmeleri ve gerekli önlemlerin alınması istendi. Denetimler sonucunda fırınlarda kayda değer büyük eksikliklerin olmadığı gözlendi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV