banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Dünya’nın Çiçeği! Bayındır’da Buluşuyor

Farklı branşlardaki pek çok uluslararası organizasyona ev sahipliği yapan Türkiye, dev bir etkinliğe daha hazırlanıyor.

27 Şubat 2011 Pazar 00:17
Dünya’nın Çiçeği! Bayındır’da Buluşuyor
banner267
‘Dünya’nın Çiçeği!’ Bayındır’da Buluşuyor

Farklı branşlardaki pek çok uluslararası organizasyona ev sahipliği yapan Türkiye, dev bir etkinliğe daha hazırlanıyor.
‘Gül Bahçe’ olarak adlandırılan İzmir’in şirin ilçesi Bayındır, 22-25 Nisan tarihleri arasında ev sahipliğini yapacağı 14’üncü Uluslararası çiçek festivaline hazırlanıyor.

Neredeyse gelenek haline gelen söz konusu organizasyonlara ev sahipliği, Türkiye adına büyük önem taşıyor. Bacasız sanayi olarak adlandırılan etkinlikler Türkiye’yi turizm cenneti haline getirirken ülke ekonomisine büyük katkı sağlıyor.

Gittikçe çoraklaşan, doğal dengesi bozulan dünyada, doğa temalı çiçek organizasyonları rağbet görüyor. Bayındır’da oldukça geniş bir alanda yetiştirilen yüzlerce çeşit çiçek bu nedenle dünyanın dikkatini çekiyor.

Bu yıl kutlanacak festival söz konusu nedenlerden dolayı büyük önem taşıyor.
İlk kez geçen yıl uluslar arası düzeyde kutlanan festivalde Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Nathalie Cardone’ye ek olarak, Murat Balkan, Turgay Başyayla, Ferhat Göçer sahne alarak hayranlarıyla buluşmuştu. Sürpriz yarışmaları, sahne showları ve kültürel etkinlikleriyle ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatan görkemli festivali yaklaşık  500 bin kişi ziyaret etmişti.
Festival dünya çapında ses getirmiş ve ülke tanıtımına büyük katkı sağlamıştı.
Bu yıl yine, festivale uluslar arası yoğun katılım bekleniyor.

Geçen yılki organizasyonla adını dünya çiçek arenasına çıkaran Bayındır, her yıl katlanarak büyüyen organizasyonun aksaksız yapılması için çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

Bu amaçla Başbakanlık Tanıtma Fonu, Kültür Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İştirakleri olan İstanbul Ağaç A.Ş.İstanbul Beton A.Ş. Ankara Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden ANFA, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gibi önemli marka ve kuruluşlar festivalin ev sahibi Bayındır Belediyesi ve Kaymakamlığı ile işbirliği halinde.

Bir yanda dünya çapında katılım öte yanda Bayındır Belediyesi’nin ev sahipliğinde Uluslararası çiçek festivaline yoğun hazırlık. Festivalin ses getirmesi için sürpriz çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda ilçede hummalı bir hareketlilik başladı.

Bu önemli organizasyonda boy göstermek isteyen çiçek üreticileri festival alanında yer bulma yarışında. Uluslararası vitrine çıkmak isteyen firmaların aşırı talebi bu yılki çiçek festivalinin oldukça hareketli ve renkli geçeceğini gösteriyor. Türkiye’nin çiçek deposu olan Bayındır’da 7’den 70’e herkes festivalin iyi bir ortamda kutlanması için yoğun emek harcıyor.

Dünyanın en renkli görüntülerinin yaşanacağı festival 22 Nisan saat 10’da başlayacak. Yüzlerce katılımcı ve yüz binlerce ziyaretçinin beklendiği bu dev organizasyon 25 Nisan’da sona erecek.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV