banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Hilmi Yavuz'un 75. yaşı kutlandı

Şair, yazar, mütefekkir Hilmi Yavuz, 75 yaşını kutladı.

27 Nisan 2011 Çarşamba 06:31
Hilmi Yavuz'un 75. yaşı kutlandı
banner304
Hilmi Yavuz'un 75. yaşı kutlandı

Şair, yazar, mütefekkir Hilmi Yavuz, 75 yaşını kutladı.
Şair, yazar, mütefekkir Hilmi Yavuz'un 75. doğum günü vesilesiyle düzenlenen 'Hilmi Yavuz'a Saygı' programı, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde yapıldı.
Programa; TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Fuat Birkan, Bilkent Üniversitesi Öğretim Elemanı Prof. Dr. Talat Halman, üniversite yöneticileri ve öğrenciler katıldı.
Program, şairin biyografisinin okunmasıyla başladı. Ardından kürsüye çıkan ilk kültür bakanı ve Bilkent Üniversitesi Öğretim Elemanı Prof. Dr. Talat Halman, Hilmi Yavuz'un iyi bir hiciv ustası ve mükemmel bir öğretmen olduğunu söyledi. Etkinlikte, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ile Bilkent Üniversitesi'nden örenciler, Yavuz'un şiirlerinden seçmeler okudu.
Daha sonra kürsüye çıkan Hilmi Yavuz, "Benim hayatım küçük acılar, küçük mutluluklardan ibarettir. 75 yaş öyle kötü bir yaş değil. Genç insanlara tuhaf gelebilir ama 75'e gelindiğinde öyle olmadığı anlaşılır." dedi. "Benim dostlarım da oldu düşmanlarım da oldu." diyen yazar Hilmi Yavuz, "Türkiye'de birey olmanın yolu düşman edinmekten geçer." şeklinde konuştu.
Program sonunda, kendisi için hazırlanan pastayı kesen Yavuz'a çiçek verildi. Halen Bilkent Üniversitesi'nde öğretim elemanı olan ve Türk dili derslerine giren şair Hilmi Yavuz, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde de seminer dersleri veriyor.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV