banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İLESAM 25. KURULUŞ YILINI KUTLUYOR

28 Nisan 1986’da kurulan ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri kanununa göre üyelerinin Telif Haklarını koruyan Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği İLESAM

27 Nisan 2011 Çarşamba 07:59
İLESAM 25. KURULUŞ YILINI KUTLUYOR
banner312
İLESAM 25. KURULUŞ YILINI KUTLUYOR

 
28 Nisan 1986’da kurulan ve 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri kanununa göre üyelerinin Telif Haklarını koruyan Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği İLESAM, 28 Nisan 2011 Perşembe akşamı saat 19’da, Yenimahalle Belediyesi’nin katkılarıyla Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda 25. Kuruluş Yıldönümü’nü kutluyor. 25. Kuruluş gecesinde Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından Edebiyat ve İlim dalında toplamda 32 kişiye Türk Edebiyatına ve İlim hayatına yaptığı hizmetlerden dolayı Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü dağıtılacak.
 
Kokteyl ile başlayacak 25. Kuruluş gecesi içinde, Ödül Dağıtımı, Şiirler ve Musiki olacak. 25.Kuruluş gecesine katılım serbest.
 
İLESAM Genel Merkez Yönetim Kurulu tarafından,
Edebiyat ve İlim dalında Türk Edebiyatına ve İlim hayatına yaptığı hizmetlerden dolayı Üstün Hizmet ve Başarı Ödülü’ne Layık Görülenler:

Edebiyat Dalında:
 
    Abdullah SATOĞLU, Prof.Dr. Abdurrahman KÜÇÜK, Ali AKBAŞ, Ali Naili ERDEM, Bahaeddin KARAKOÇ, Prof.Dr. Bahaeddin YEDİYILDIZ, Bekir Sıtkı ERDOĞAN, Beşir AYVAZOĞLU, Cemal SAFİ, Cemal TUZCUOĞULLARI, Prof.Dr. Dursun YILDIRIM, Güzide TARANOĞLU, Hayrettin İVGİN, İsa KAYACAN, İsmet Bora BİNATLI, Kemali BÜLBÜL, Nail TAN, Neriman SARYAL, Nurettin ÖZDEMİR, Osman OKTAY, Prof.Dr. Reşat GENÇ, Rıza AKDEMİR, Semih SERGEN,Yahya AKENGİN,Yavuz Bülent BAKİLER.
 
 İlim Dalında:

    Prof.Dr. Ahmet Bican ERCİLASUN, Prof.Dr. Ahmet SONEL,Prof.Dr. İbrahim Agâh ÇUBUKÇU, Prof.Dr. İnci ENGİNÜN, Prof.Dr. Sadık TURAL, Prof.Dr. Süleyman Hayri BOLAY, Prof.Dr. Tuncer GÜLENSOY.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV