banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
21 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Koçlukta Ezberler Bozuluyor..

Profesyonel yaşamındaki çalışmaları ile başarılı bir ivme yakalayan Çağlar Çabuk, ilk kitabının büyük ses getirmesi üzerine ikinci kitabını okuyucuların beğenisine sundu.

03 Mart 2011 Perşembe 17:48
Koçlukta Ezberler Bozuluyor..
banner229

 Koçlukta Ezberler Bozuluyor..

Koçluk ve 4.Boyut:

Profesyonel yaşamındaki çalışmaları ile başarılı bir ivme yakalayan Çağlar Çabuk, ilk kitabının büyük ses getirmesi üzerine ikinci kitabını okuyucuların beğenisine sundu.

 

’Koçluk ve 4.Boyut’’ isimli yeni kitabı 2011 Mart ayı itibariyle kitabevi raflarında yerini aldı. Elma Yayınevi aracılığıyla okuyucularıyla buluşan ve koçluğa yeni bir perspektif getiren kitap; gerek okuyucuyla kurduğu samimi diyalog ve yalın anlatımı, gerekse profesyonel koçluğa getirdiği yeni bakış açısıyla iş dünyasında ses getirecek yenilikler içeriyor.

 

Koçlukta 4. boyutun evrensel koçluk ilkeleri üzerine giydirilen yeni bir model olduğuna ve tüm ezberleri bozduğuna dikkat çeken Çabuk Türkiye’nin ilk özgün programı olan 4B felsefesini ‘’Yaşamı 4. boyutta görmeye ve düşünmeye alıştığınızda tüm sorunlarınızın kolayca çözüldüğünü ve elinizdeki anahtarla aslında tüm kapıları açma gücünüzün olduğunu göreceksiniz’’ şeklinde tanımladı.

                                                           

Arka Kapak Yazısı:

Sadece basketbol takımlarının değil, koca koca devlet yöneticilerinin, dev holdinglerin en üst düzeydeki yöneticilerinin, dünyaca ünlü sanatçıların da koçları olduğunu ilk kez duyduğumda çok şaşırmıştım. Neden peki, buna ihtiyaçları var mı? Hepsi birbirinden başarılı bu insanların beyinleri kendi sorunlarını çözmeye yetmiyor mu ki bir koçun desteğine ihtiyaçları olsun? Bu sorunun yanıtı aslında çok basit: Çünkü biz insanız. Davranışlarımızı sadece mantığımız değil, aynı zamanda duygularımız da etkiliyor. İşte bu yüzden duygulardan arınmış bir başka gözün bakışına, bir başka beynin düşüncesine, desteğine ihtiyacımız var, dünyanın en başarılı devlet yöneticisi, en yetenekli CEO’su, en ünlü sanatçısı bile olsak.

Evet, içinde yer aldığımız uzay 3 boyutlu, ama yaşadığımız hayatın bir boyutu daha var: Zaman. Bütün yaşamımız bu 4 boyut içinde geçiyor. Çocukluğumuzdan yaşlılığımıza, gençliğimizden olgunluğumuza, geçen yıldan gelecek yıla, dünden yarına doğru. Bu zaman yolculuğunda çevremizdeki her şeyle birlikte biz de değişiyoruz. Gelin, birlikte 4. boyutta bir yolculuğa çıkalım. 

 

Çağlar ÇABUK Kimdir?

Uluslararası bir bankanın İnsan Kaynakları Müdürlüğü pozisyonuyla tamamladığı 18 yıllık kariyerini uzun süredir profesyonel koç ve mobing uzmanı olarak sürdüren Çabuk, 2008 Haziran ayında Berkarda Akademi 2010 yılında ise Çağlar Çabuk Eğitim Gelişim Hizmetlerini kurdu. Entegrasyon, Kariyer, Mobingle Mücadele ve İmaj konularında bireysel koçluk veren Çabuk, Kadir Has Üniversitesi’nde kurduğu İnsan Kaynakları Akademisi ve 4 Boyutlu Koçluk Akademisi’nde sertifika programları düzenlemektedir.

 

Çabuk, koçluk eğitimini “The Coaching Institute’ün “Comprehensive Coaching U” programında tamamlamıştır. Personel seçme ve yerleştirmede “Kilit Huy Kalıpları” uzmanı olarak istihdam süreçlerini yürütmekte ve bu konuda danışmanlık yapmaktadır. Ayrıca “The Image Institute’ün verdiği, İmaj Danışmanlığı” eğitimini tamamlayan Çabuk’un makale ve röportajları çeşitli günlük gazete, websitesi ve dergilerde yayınlanmaktadır.

Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN) üyesi ve Koçluk Platformu Türkiye (KPT) kurucu üyesi olan Çabuk, ön lisans eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi, İşletme Fakültesi, lisans eğitimini ise Uluslararası Newport Üniversitesi’nin İstanbul Kampüsü’nde” Davranış Bilimleri Bölümü’nde tamamlamıştır.  

Türkiye’nin ilk “Mobbing Bilgilendirme, Araştırma ve Destek Merkezi Projesi”ni 2008 – 2009 yılları arasında gerçekleştiren Çağlar Çabuk’un Elma Yayınevi’nden çıkan ve en çok satanlar listesinde yer alan “Sıfıra Sıfır Elde Var Mobing” adlı bir kitabı bulunmaktadır.

 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV