banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Otomotiv balonu söndü

Sıfır araç kuyruğu bitiyor Bakanlığın uygulamaları ve sıkı denetimlerinin ardından otomotiv sektöründeki balon sönmeye başladı. Sıfır araç kuyruğu da günden güne erir oldu. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği

29 Ağustos 2023 Salı 15:58
Otomotiv balonu söndü
banner267
Otomotiv balonu söndü!

Sıfır araç kuyruğu bitiyor Bakanlığın uygulamaları ve sıkı denetimlerinin ardından otomotiv sektöründeki balon sönmeye başladı. Sıfır araç kuyruğu da günden güne erir oldu. İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, Bakanlığın aldığı tedbirlerle artık sıfır araca erişim konusunda bir sıkıntının kalmadığını ifade ederken, "Yılbaşında otomotiv sektörü gündem maddesi olmaktan çıkacak" dedi.

Neon 

Ticaret Bakanlığı'nın otomobil piyasasındaki fırsatçılara yönelik aldığı önlemler meyvelerini veriyor. Başlatılan sıkı denetimlerinin ardından otomotiv sektöründeki balon sönmeye başladı.

SIFIR ARAÇLARA ULAŞIM KOLAYLAŞTI
Pandemi süreciyle başlayan araçlara ulaşım zorluğu, çip kriziyle daha da arttı.

Vatandaşlar sıfır otomobil alırken aylarca sıra bekliyordu.


Alınan tedbirlerle beraber sıfır araçlara ulaşım kolaylaştı.

İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel otomotiv sektöründeki son durumu 24 TV'ye değerlendirdi.

Ertemel, pandemi sürecinin otomotiv sektörünün çok ciddi manada olumsuz etkilediğini belirtirken, bugüne kadar yaşanan birçok sıkıntının artık gündemden kalktığını ifade etti.

"SIFIR ARACA ERİŞİM KONUSUNDA BİR SIKINTI YOK"
Ertemel, Bakanlığın da aldığı tedbirlerle artık sıfır araca erişim konusunda bir sıkıntının kalmadığını açıkladı.

Ertemel, "Eskiden bir sene belki uzun süreç teslimatlarla ilgili veriliyordu. Şuanda bu süreler bir aya veya hemen teslime dönmüş oldu. Bu sektörümüz ve son tüketici açısından çok olumlu" ifadelerini kullandı.


"BAKANLIĞIMIZIN ALDIĞI TEDBİRLER ÇOK ETKİLİ OLDU"

Ertemel, Bakanlığın aldığı tedbirlerin çok etkili olduğunu belirtirken, "Sektörümüzün en önemli problemi olan kayıt dışı diye tabir ettiğimiz kişiler artık elini sektörümüzün üzerinden çekti. Bakanlığımızın aldığı tedbirler çok etkili oldu. Bu tarz kişilere uygulanan cezaların, internet sitelerine getirilen kısıtlamaların sonuçlarını görmeye başladık" dedi.


"OTOMOTİV SEKTÖRÜ GÜNDEM MADDESİ OLMAKTAN ÇIKACAK"

İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, sıfır araçta yaşanan erişim rahatlığının ikinci ele de yansıdğını ifade ederken, "Yılbaşında otomotiv sektörü gündem maddesi olmaktan çıkacak" dedi.






beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV