banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
10 Mayıs 2024 Cuma

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

ÖZCAN DENİZ YENİ FİLMİNİ HAYRANLARIYLA BİRLİKTE İZLEYECEK

ÖZCAN DENİZ YENİ FİLMİ “YA SONRA”YI KOZZY ALIŞVERİŞ VE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE HAYRANLARIYLA BİRLİKTE İZLEYECEK…

11 Mart 2011 Cuma 04:23
ÖZCAN DENİZ YENİ FİLMİNİ HAYRANLARIYLA BİRLİKTE İZLEYECEK
banner267
ÖZCAN DENİZ YENİ FİLMİNİ HAYRANLARIYLA BİRLİKTE İZLEYECEK

ÖZCAN DENİZ YENİ FİLMİ “YA SONRA”YI KOZZY ALIŞVERİŞ VE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE HAYRANLARIYLA BİRLİKTE İZLEYECEK…
Ünlü sanatçı Özcan Deniz ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturduğu yeni sinema filmi Ya Sonra’yı hayranları ile birlikte izlemek için Kozzy AVM’ye geliyor. Filmin diğer oyuncularının da katılacağı gösterime bilet alan izleyicilerde katılabilecek.
Geçtiğimiz günlerde vizyona giren ve şimdiden hatırı sayılır bir gişe yapan Ya Sonra filmini hem yazan hem yöneten hem de başrolünü üstlenen sevilen sanatçı Özcan Deniz ile birlikte Kozzy’de izlemek isteyen şanslı kişilerden olabilirsiniz. 13 Mart 2011 Pazar günü 13:45 matinesinde Avşar Sinemaları 4. Salonda gerçekleştirilecek ve Özcan Deniz’in katılımıyla da renklenecek olan Ya Sonra Filminin gösterimini kaçırmamanız gerekiyor.
Özcan Deniz, Deniz Çakır, Barış Falay'ın başrolleri paylaştığı film, eğlenceli ama bir o kadar da hüzünlü bir aşk hikayesini anlatıyor.Bu sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Ya Sonra? filminde Naz Elmas, Ragıp Savaş, Erdem Akakçe, Janset ve Mehmet Arslan gibi başarılı oyuncular da rol alıyor.
Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi Hakkında
AMPD (Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği) tarafından 2010’un En İyi AVM’si seçilen 2011’de ICSC (International Council of the Shopping Centers)“Avrupanın En İyi Alışveriş Merkezleri” yarışmasında finale kalan; sanata ve sanatçıya verdiği önem ile tanınan Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. iştiraki olan Kozzy AVM gerçekleştirdiği organizasyonlar ve etkinlikler ile Anadolu Yakası’nın gözbebeği  oldu. Mahalle sıcaklığında yaşanan duygu ve davranışların yeniden canlandığı şık ve modern mimari anlayışıyla Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, ziyaretçilerine alışveriş ve kültür sanat etkinliklerini bir arada yaşamanın ayrıcalığını sunmaktadır.

Kozzy AVM İletişim Bilgileri
Adres: Bayar Cad. Buket Sok. No: 20/1 Kozyatağı Baytur Konutları Yanı
Tel: 0216 658 00 00

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV