Melih Gökçek Hakkında Kayıt Dışı...
Hamit Cilalı’dan 30 Ağustos Mesajı...
Volkan Yılmaz’dan İstanbul Mesajı
Özgür Özel’den ev kadınlarına emeklilik...
Millî Yol Partisi İstanbul İl Başkanı Hamit Cilalı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Millî Mücadele’nin bütün kahramanlarını saygı ve minnetle andı. Cilalı, eylül ayında İstanbul genelinde yoğun saha çalışmaları yürüteceklerini belirterek ekonomik sıkıntılar karşısında birlik çağrısı yaptı.
Led Neon
Hamit Cilalı, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında şu ifadeleri kullandı:
“30 Ağustos, Türk milletinin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya ilan ettiği şanlı bir zaferdir.
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Büyük Taarruz’u zafere ulaştıran kahraman komutanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.
Aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.”
Eylül ayıyla birlikte İstanbul genelindeki siyasi ve teşkilat çalışmalarına hız vereceklerini açıklayan Cilalı; ilçe ziyaretleri, esnaf buluşmaları, vatandaş toplantıları ve saha çalışmalarıyla İstanbulluların sorunlarını doğrudan dinleyeceklerini belirtti.
Cilalı, hayat pahalılığı, yüksek kira bedelleri, ulaşım giderleri, işsizlik ve daralan aile bütçesinin vatandaşın yaşamını giderek zorlaştırdığını ifade ederek şunları söyledi:
“Okulların açılmasıyla birlikte servis, kırtasiye, giyim, beslenme ve eğitim giderleri ailelerimizin omuzlarına yeni yükler getirecek. Sonbahar döneminde ekonomik sıkıntıların daha da artacağı görülmektedir. Vatandaşlarımız yalnızca ekonomik değil, toplumsal ve siyasi anlamda da ciddi bir mutsuzluk yaşamaktadır.”
Türkiye’nin sorunlarının ortak akıl, güçlü irade ve milletle kurulacak samimi bir bağ sayesinde aşılabileceğini vurgulayan Cilalı, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Vatandaşlarımızın her şartta yanında olacağız. Sorunları uzaktan izleyen değil, çözüm üretmek için milletimizle omuz omuza çalışan bir siyasi anlayışı temsil ediyoruz. Milletimiz de ekonomik refah, adalet ve güçlü bir gelecek için bizlerin yanında durmalıdır.
Çözersek bu sorunları yine biz çözeriz; ancak bunu milletimizle birlikte başarabiliriz. Ayrışarak değil birleşerek, umutsuzluğa kapılarak değil mücadele ederek Türkiye’yi yeniden huzura ve refaha kavuşturacağız. Bütün vatandaşlarımızı ortak geleceğimiz için birlik olmaya çağırıyorum.”
Melih Gökçek Hakkında Kayıt Dışı Para...
Hamit Cilalı’dan 30 Ağustos Mesajı ve Eylül...
Volkan Yılmaz’dan İstanbul Mesajı
Özgür Özel’den ev kadınlarına emeklilik...
KEMAL TOSUN’DAN FINDIK FİYATLARINA SERT TEPKİ
HAMİT CİLALI’DAN TERÖRSÜZ TÜRKİYE ÇIKIŞI
Adnan Gündüz, Milli Yol Partisi Basın Danışmanlığı...
Başkan Erdoğan İmzaladı! YAŞ Kararları...
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!