banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

STDM’den Tarım İl Müdürlüğüne Ziyaret

Sivil Toplum ve Diyalog Merkezi, Tarım İl Müdürü Bedrullah Erçin’i makamında ziyaret etti.

05 Mayıs 2011 Perşembe 11:12
STDM’den Tarım İl Müdürlüğüne Ziyaret
banner266
STDM’den Tarım İl Müdürlüğüne Ziyaret

Sivil Toplum ve Diyalog Merkezi, Tarım İl Müdürü Bedrullah Erçin’i makamında ziyaret etti.

STDM Genel Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, STDM hakkında bilgi vererek yaptıkları çalışmalar hakkında İl Tarım Müdürü Bedrullah Erçin’i bilgilendirdi.

İl Tarım Müdürü Bedrullah Erçin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Tarım il müdürlüğü olarak kurumsal yapıyı oluşturmak ve etkin hale getirmek için uzun uğraşlar verdik. Bunun sonuçlarını ise almaya başladık. Tüm Türkiye’de 1.700 numune alınırken bunun 900 tanesinin Antalya İl Tarım Müdürlüğünün denetim elemanlarınca yapılmıştır. Bu denetimlerimiz sonucunda 2010 yılı için 610 çiftçimiz ile ilgili dosyayı savcılığa sevk ettik. Denetim yapılması lazım ki kalite artsın, halkın sağlığı ile oynanmasın. İhraç ürünlerinde ciddi şekilde denetim yapıldığından bazı firmalar ürünlerini Bulgaristan, Azerbaycan üzerinden göndermeye çalıştıklarını da görüyoruz. Sivil toplum bu hususta yanımızda görmek istediğimiz en büyük güç” dedi.

STDM Genel Başkanı Av. İbrahim Güllü “İl Tarım müdürlüğünün çalışmalarını takip ediyoruz. Bu konuda oldukça hassas bir yapımız var. Her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Gönüllü Gıda Müfettişliği çalışmalarına da İl Tarım Müdürlüğü ile birlikte devam edeceğiz” dedi.

Ziyarette STDM Genel Başkanı İbrahim Güllü, Genel Koordinatör Sevim Murat, STDM Tarım ve Gıda Sorumlusu Sebahaddin Emül ve Yönetim Kurulu üyesi Araştırmacı Yazar Şamil Horuluoğlu hazır bulundu.  




beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV