banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
28 Mart 2024 Perşembe

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Payidar Tüfekçioğlu hayatını kaybetti

Geçtiğimiz günlerde ciddi sağlık sorunları yaşadığı ortaya çıkan sinema ve tiyatro oyuncusu Payidar Tüfekçioğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

17 Mayıs 2017 Çarşamba 23:34
Payidar Tüfekçioğlu hayatını kaybetti
banner264
Payidar Tüfekçioğlu hayatını kaybetti

Geçtiğimiz günlerde ciddi sağlık sorunları yaşadığı ortaya çıkan sinema ve tiyatro oyuncusu Payidar Tüfekçioğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sinema ve tiyatro oyuncusu Payidar Tüfekçioğlu'nun ciddi sağlık problemleri yaşadığı ortaya çıktı. Usta oyuncuya karaciğer nakli yapılacağı ve donöre ihtiyacı olduğunu meslektaşları sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.

Beylikdüzü Tabela

Bir süredir özel bir hastanede tedavi gören ve karaciğer nakli için donör bekleyen Payidar Tüfekçioğlu, hayata veda etti. Sanatçının ölümü hem hayranlarını hem yakınlarını üzdü.

MESLEKTAŞLARI SEFERBER OLMUŞTU

Sinema ve tiyatro oyuncusu Payidar Tüfekçioğlu'nun ciddi sağlık problemleri yaşadığı ortaya çıktı. Usta oyuncuya karaciğer nakli yapılacağı ve donöre ihtiyacı olduğunu meslektaşları sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.

Kurtlar Vadisi Pusu ve Yunus Emre dizisinde de oynayan Payidar Tüfekçioğlu, Halkalı Acıbadem hastanesinde hayatını kaybetti.

PAYİDAR TÜFEKÇİOĞLU KİMDİR?

Payidar Tüfekçioğlu 1962 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Ünivertsitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olmuş,Konservatuvar eğitiminden sonra Devlet Tiyatroları'nda çalışmaya başlamıştır. Bursa Devlet Tiyatrosu, Antalya Devlet Tiyatrosu ve İstanbul Devlet Tiyatrosu'da çalışmıştır. Halen İstanbul Devlet Tiyatrosu'da görev almaktadır.
Tiyatro ve sinema çalışmalarının yanı sıra dublaj çalışmaları da bulunmaktadır. Hollywood filmlerinin önemli oyuncularının Türkçe dublajlarını yapmıştır. En bilindik seslendirmeleri Sylvester Stallone, Bruce Willis, Samuel Jackson, Morgan Freeman, Clint Eastwood gibi önemli aktörlerin Türkçe düblajlarını üstlenmiştir.

Dizileri; Ölümsüz Aşk, Naciye'yi Kim Sevmez, Hünkarın Bir Günü, Acayip Hikayeler, Kurtlar Vadisi Pusu, Yunus Emre, Aşkın yolculuğu, Sudan Bıkmış Balıklar'dır.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV