banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Gezi Direnişi Hacettepe'ye taşındı

Gezi Direnişi Hacettepe'ye taşındı

10 Temmuz 2013 Çarşamba 20:18
Gezi Direnişi Hacettepe'ye taşındı
banner291
Gezi Direnişi Hacettepe'ye taşındı
Hacettepe Üniversitesi'nde bugün gerçekleşen mezuniyet törenine de Gezi Direnişi damgasını vurdu. Gezi Direnişine destek veren öğrenciler ''İktidar hayatı hedef aldığında hayat iktidara direniş olur'', ''bizdeki bu ağaç sevdası zamanında astığınız fidanlar içindir'', ''parkımızı yıkanın iktidarını yıkarız'' ''piştik toma nerdesin', "istatistiğin önündeki fışkiyeyi kim kırdı" gibi pankartlar açtı.

Akademisyenlerin açtığı "Yetiştirdiğimiz çapulcularla gurur duyuyoruz" pankartı ise uzun süre alkış aldı.
İlk olarak sözü alan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Burçin Yereli Haziran başından bu yana süren direnişe en çok katkıyı koyan gençlere teşekkür edip mücadeleye devam etmeleri gerektiğini vurguladı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV