banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bayındırlı çiçek üreticileri Topbaş’la söz kesti.

Topbaş’tan çiçek üreticilerine büyük destek

09 Haziran 2011 Perşembe 13:23
Bayındırlı çiçek üreticileri Topbaş’la söz kesti.
banner291
Bayındırlı çiçek üreticileri Topbaş’la söz kesti.
Topbaş’tan çiçek üreticilerine büyük destek .
Bayındır ve Ödemiş ilçelerini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bayındırlı çiçek üreticileri ile 6.’sı imzalanacak garantili çiçek alım sözleşmesinin yakın bir zamanda imzalanacağını ve bölge üreticisine ürünlerini rahatça pazarlayabilmesi için İstanbul Toptancı Hali’nde yer tahsis edileceğini söyledi
Ulaştırma eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ise genişletilen İzmir bağlantılı Bayındır otoyolunun bölünmüş yol haline getirileceği müjdesini verdi

İzmir’in Bayındır ilçesi tarihi günlerinden birini yaşadı. Bölgeye adeta çıkarma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Ulaştırma eski Bakanı AK Parti İzmir 2’nci Bölge Milletvekili adayı Binali Yıdırım ile beraberindekiler, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılandı.
“Çiçeğin Kenti” diye anılan Bayındır’ı ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş burada, çiçek üreticileri ile bölge çiftçisini yakından ilgilendiren önemli müjdeler verdi.
Başkan Topbaş, çiçek üretici birlikleri diğer çiçekçilerden ile 6.’sı gerçekleştirilecek, garantili alım sözleşmesinin yakın bir zamanda imzalanacağını söyledi. Topbaş, bölge üreticisinden garantili çiçek alımının ilerleyen günlerde İstanbul Ağaç A.Ş kanalıyla gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.
Küçük Menderes Havzası üreticilerine de seslenen Topbaş, bölge üreticisinin ürünlerini rahatça pazarlayabilmesi amacıyla, İstanbul Toptancı Hali’nde kendilerine yer tahsis edileceği müjdesini verdi…
Mevsimlik çiçek alım sözleşmelerinin her yıl aralık ve haziran aylarında yapıldığını ve geçen dönem Bayındır’dan 5,5 milyon adet mevsimlik çiçek alındığını belirten İstanbul Ağaç AŞ Genel Müdürü Eyüp Karahan, bu yıl bu rakamın10 milyon adete çıkarılacağını açıkladı.
Ulaştırma Eski Bakanı ve AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Binali Yıldırım ise yaptığı konuşmada İzmir bağlantılı Bayındır otoyolunun en kısa sürede bölünmüş yol haline getirileceğini söyledi.
Yıldırım, “ Türkiye’ye sevgiyi ve kardeşliği yayan Bayındır’ın çiçeği artık İstanbul’u süslüyor Biz az iş yapıp çok konuşanlardan değil, az konuşup, çok iş yapanlardanız. Yolları böldük ama hayatları, milleti birleştirdik. Bu da yetmedi, gönüllere yol yaptık’ şeklinde konuştu.
Topbaş’ın, Ulaştırma eski Bakanı ve AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Binali Yıdırım ile Bayındır’da gerçekleştirdiği programa, ilçe Kaymakamı Alattin Aktaş, Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş,İstanbul Ağaç A.Ş Genel Müdürü Eyüp Karahan, Park ve Bahçeler Müdürü Mehmet İhsan Şen,İzmir AK Parti İl Başkanı Ömer Cahit Akay, AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayları Nesrin Ulema, Bekir Pakdemirli, Müjde Kumova, Tire, Ödemiş, Selçuk, Bayındır Ziraat Odaları Başkanları, AK Parti Bayındır ve Tire İlçe Başkanları, çiçek üreticileri ile çok sayıda davetli katıldı.
Bayındır’daki programın ardından Ulaştırma eski Bakanı ve AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Binali Yıldırım ile birlikte İzmir’in Ödemiş ilçesine geçen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, burada düzenlenen mitinge katıldı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV