banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yıldız Tilbe'den şaşırtan açıklama

Yeni albümü ile sevenlerini heyecanlandıran ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe samimi açıklamalarda bulundu.

12 Ocak 2024 Cuma 13:00
Yıldız Tilbe'den şaşırtan açıklama
banner263
Yıldız Tilbe'den şaşırtan açıklama

Aşkın yaşı yok
Yeni albümü ile sevenlerini heyecanlandıran ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe samimi açıklamalarda bulundu. Yıldız Tilbe, "Neden aşık olamıyorsunuz?" sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.
2024 yılına yenilenerek giren ve tüm ekibini değiştiren Yıldız Tilbe bu süreçte yepyeni şarkılarını sevenleriyle buluşturacak. Yıldız Tilbe sözü ve müziği kendisine ait romantik şarkısı 'Kalbimden Çıkmıyorsun' ile bir kez daha yaralı gönüllere ilaç olacak. Ünlü şarkıcı, yeni albüm müjdesini vermesinin ardından sevenlerini heyecanlandırdı.

YILDIZ TİLBE'DEN "NEDEN AŞIK OLAMIYORSUNUZ?" SORUSUNA CEVAP
Tilbe, aşkla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, "Neden aşık olamıyorsunuz?" sorusuna cevap verdi. Ünlü şarkıcı, "Nasıl olsun hayatım. Yaş 58,59,60... Şaka bir yana aşkın yaşı yok" şeklinde konuştu.





beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV