banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Dijital Yapay Zeka Mı

20 Nisan 2024, 02:06
Dijital Yapay Zeka Mı
Dijital Yapay Zeka Mı?

Evet yapa zeka sistemleri arasında dijital medya sektörünün öncüsü bir çok kurum ve teknoloji şirketleri yapay zeka uygulamaları ile ilgili hızlı adımlar atıyor.







Teknolojik bu gelişmeler dijital medya dünyasından tutunda teknolojinin içinde bulunduğu tüm sektörlerde hızlı gelişimler sunmaya devam edeceğe benziyor.

seo yazılım

Özellikle programcılık alanında devasa kolaylıklar sağlayan teknolojiler var olmasına rağmen eski usul yapılan çalışmalarında altyapısal değişikliğe gideceği gerçeği ile yüz yüze kalan teknoloji kullanıcılar yeniliklerle tanışmaya, yenilikçi akımlara uymaya başlayacağa benziyor.

Tüm teknolojik alt yapılarda devrimlere gidilirken bazı alanlarda da yeni uygulamalarda söz konusu metin yazma yapay zekası, veya fotograf işleme yapay zekası bunların hepsi mevcut fakat bir açıdanda özgün içerikler üretenler yapay zekaya fark atıyor bu nasıl mı oluyor.

Şimdi şöyle düşünürsek örnek bir sektörel web sitesi veya ürün tanıtımı için kullanılacak metinler yapay zeka ortamında harmanlanması güzel fakat aynı sektörde aynı makaleler ve aynı görseller işleneceği için yapay zeka bazı noktalarda firmaların ilk tercih sebebi olsada zamanla bu yetisini kaybedeği için arama motorlu kaynaklarda daha özgün içerikleri kullanan firmalar sektörel ilerleme sağlaya bilecek.

Dijiltal medya dümyasında ise bir çok alt yapı birbirine benzer içerikler sunsada bazıları alışkanlıklardan dolayı daha fazla tercih edilirken bazı sosyal medya platformları kapanacağa veya getirisi olmadığı için zamanla değersiz kalacağa benziyor.

Gazete ve benzeri medya haber siteleride güncellemelerden nasibini alıyor birçok haber kanalı sosyal medya platformlarında canlı yayınlar video içerikleri ile sektörel dinamizim sunarken, bazı kurumlarda eski nesil yayıncılığa devam ediyor.

Her alanda yapay zeka türevlerini göreceğimiz bu günlerde bazende hep aynı içerikleri göreceğiz daha farklı yapay zeka uygulamalarında ise daha profosyonel içerikleri elde etmek isteyen kullanıcılar biraz daha kesenin ağzını açacak masraflar olacak ama güzel işlerde çıkacak.

Özgün ticaret ise bir çok sektörde işin uygulama ve ham madde alanında yetişemeyen insan faktörü dolayısı ile usta, kalfa, çırak anlayışı kalmadığı için bir çok sektörde kalifiye eleman istihdam krizi yaşanacak kısacası insan faktörü her alanda zaman içerisinde değerli kısma dönüşecek.

Yapay zeka insanları tembelleştirecek mi üretkenliği nasıl etkileyecek.

Müzik sektöründe örneğin yapay zekanın yapacağı melodiler olacak ama bu melodiler şarkılara, güftelere, bestelere nasıl yansıyacak.

Edebiyat düşünün edebiyat demek roman, şiir, denemeler yani bu yazılara yapay zeka nasıl bir ilham bulacak yapay olan zeka yapay duygular mı sunacak.

Yapay Zeka ne kadar akıllı olacağı söz konusu bile değil Akıl olacak tabiki, Mantık olacak, İlham kaynağı olacak asıl mesele Duygu olacak mı? bu soru işareti bir durum Duygusal Yapay zeka neler getirir neler.

Sanal aşklar zaten revaşta teknolojik altyapı her alanda yapay zeka ile evlenmeye kalkanlarda olabilir demedi demeyin.

İnsan herşeyden önce gelen bir neden sonuç. İnsan yapısı gereği Yapay zekaya kapılacak fakat teslim olmayacak. Yapay zeka sonuçda yapay alanda ne verirsen ona cevap veren bir döngü.

Sizler de Yapay Zeka ile kalın mutlu kalın ama Özgün içeriklerin de daha fazla ilgi çektiğini unutmayın. Saygıyla kalın Sevgi ile kalın.



web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV