banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bağırsakları arı gibi çalıştırıyor

Kabızlık ve şişkinlik gün içinde insanı rahatsız eden bir sağlık sorunu. Bu yüzden sabahları yoğurtla birlikte bağırsakları çalıştıran meyveler tüketilmeli.

08 Aralık 2023 Cuma 11:49
Bağırsakları arı gibi çalıştırıyor
banner322
Bağırsakları arı gibi çalıştırıyor

Kabızlık ve şişkinlik gün içinde insanı rahatsız eden bir sağlık sorunu. Bu yüzden sabahları yoğurtla birlikte bağırsakları çalıştıran meyveler tüketilmeli. Peki, kahvaltıda yoğurda ne eklenmeli? İşte kabızlığı bitiren bir kaşık şifa...
Canan Karatay'a göre Türkiye'de birçok kişinin başlıca sorunu kabızlık. Bu doğru mu bilemeyiz ama bağırsaklarla ilgili bir sorun olduğunda tüm vücudun gidişatının değiştiği aşikâr. Bu yüzden sabahları kahvaltıda yoğurtlu ve meyveli karışımları tüketmek oldukça önemli. Peki, sabahları kahvaltıda ne tüketilirse bağırsaklar çalışır?

BAĞIRSAKLARI EN İYİ ÇALIŞTIRAN 3 BESİN

Sabahları bir kâse yoğurda bir kaşık doğranmış kayısı ekleyin. İçerisine de bir tatlı kaşığı zeytinyağı ilave edin. Afiyetle yiyin. Güne hafif devam ettiğinizi hissedeceksiniz. Yoğurt, kayısı ve zeytinyağı bağırsakları arı gibi çalıştıran en önemli 3 besin.




beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV