banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Eski Galata Köprüsü kaldırılıyor

Eski Galata Köprüsü, 7 Ekim Pazar günü kaldırılacak.

06 Ekim 2012 Cumartesi 14:35
Eski Galata Köprüsü kaldırılıyor
banner229
Eski Galata Köprüsü kaldırılıyor

Eski Galata Köprüsü, 7 Ekim Pazar günü kaldırılacak. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, yolcu taşıyan deniz araçlarının Eyüp'e geçişine engel olan ve su sirkülasyonunu engelleyen eski Galata Köprüsü'nün, 7 Ekim Pazar günü araç ve yaya trafiğine kapatılarak kaldırılacağı belirtildi.

Eski Galata Köprüsü'nün, Haliç Köprüsü'nde Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü'nce yapılan izolasyon ve yenileme çalışmaları nedeniyle oluşan trafik sıkışıklığına çözüm için; Büyükşehir Belediyesi'nce 8 Temmuz'da Balat-Halıcıoğlu arasında yeniden hizmete alındığı anımsatılan açıklamada, köprünün, çalışmalar sırasında ulaşıma önemli derecede katkı sağladığı ve sürücüler tarafından tercih edildiği kaydedildi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV