banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Hafta sonu kavrulacağız!

Hava sıcaklıkları ülke genelinde hafta sonu ve önümüzdeki haftanın ilk yarısında hissedilir derecede artacak...

14 Mayıs 2015 Perşembe 16:35
Hafta sonu kavrulacağız!
banner266
Hafta sonu kavrulacağız!
Hava sıcaklıkları ülke genelinde hafta sonu ve önümüzdeki haftanın ilk yarısında hissedilir derecede artacak...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Tahminler Şube Müdürü Ahmet Uçar, bu hafta ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının yarın, hafta sonu ve önümüzdeki haftanın ilk yarısında hissedilir derecede artacağını ve mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyredeceğini bildirdi.

Hafta başından bu yana Türkiye'nin güney ve
doğu kesimlerinde gök gürültülü sağanaklara sebep olan yağışlı hava kütlesinin yarın da DoğuAnadolu'nun doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda etkili olduktan sonra yurdu terk edeceğini belirtti.

Yurt genelinde cumartesi günü yağış beklenmediğini kaydeden Uçar, pazar ve pazartesi günleri kuzey kesimlerin parçalı bulutlu olacağını, Karadeniz Bölgesi'nin iç kesimleri ile İç ve Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde yerel olarak kısa süreli hafif sağanağın meydana gelebileceğini, diğer yerlerin ise az bulutlu ve açık geçeceğini ifade etti.

Uçar, "Bu hafta ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıkları yarın, hafta sonu ve önümüzdeki haftanın ilk yarısında hissedilir derecede artacak ve mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyredecek" değerlendirmesinde bulundu.

Ülkenin büyük bölümünde bu hafta kaydedilen en yüksek hava sıcaklıklarının 20 derece civarında olduğunu dile getiren Uçar, sıcaklıkların hafta sonunda ve önümüzdeki hafta boyuncaİstanbul'da 27, Sakarya ve Kocaeli'de 31, Ankara, Konya ve Antalya'da 32, İzmir ve Bursa'da 34, Adana'da 36, Van ve Erzurum'da 22, Diyarbakır'da 30 ve Şanlıurfa'da 35 dereceye ulaşacağını aktardı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV