banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İstanbul'da minibüsler kalkıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş trafik sıkıntısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

08 Ocak 2012 Pazar 15:33
İstanbul'da minibüsler kalkıyor
banner266
İstanbul'da minibüsler kalkıyor
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş trafik sıkıntısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Megakent ile ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'tan önemli açıklamalar geldi. Cine5'te yayınlanan 'Ece'nin Konukları' programına katılan Topbaş, "Minibüsler kaldırılacak. Ama minibüs esnafını mağdur etmeyeceğiz. Mesela; bu esnaf otobüs hatlarına yönlendirilecek" dedi. Artık taksilerin caddelerde boş dolaşmayacağını ifade eden Topbaş, "Bir çağrı merkezi kuruyoruz. Bir caddede kaç taksi aracı olacağını merkez kontrol edecek. Araçlar çok güvenli olacak. Kartını okutabilen şoför, kontağı açabilecek. Başkasının kartını okutan, aracı kullanamayacak. Taksilerin içinde panik düğmesine varacak kadar ileri bir yöntem kullanılacak" diye konuştu.

Kadir Topbaş, İstanbul'daki trafik sıkıntısıyla ilgili de şu değerlendirmeyi yaptı:

"Projelerimiz sayesinde bu sorunu 1-2 yıla kadar çözeceğiz. Metro hatları genişletilecek. Yeni metro hatları açılacak, otobüslerin hepsi yenilenecek. Taranmış şeritler yapıyoruz. Otobüsler ve 3 yolcu taşıyanlar bu şeridi kullanacak. Bunları termik kameralar okuyacak. Akıllı kavşaklar yapıyoruz. Bekleme azalacak."

' Kadir Topbaş, Avcılar- Beylükdüzü metrobüs hattı konusundaki soruları da şu sözlerle yanıtladı: "Beylikdüzü için yıl sonuna söz vermiştim. İlk kez 'Asla Şubat'ı bulmayacak' diye büyük konuştum ve ilk defa böyle bir hata ettik. Ama trafiğin içinde çalışıyorsunuz. Bazı aksaklıklar oldu ve sonuçta süreç uzadı. Ben bu yüzden herkesten özür diliyorum. Çalışmanın Şubat sonuna yetiştirilmesi için uğraşıyoruz.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV