banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İstanbullulara acil uyarı

Etkili olmaya başlayan kar yağışından dolayı meteorolojiden gece buzlanmaya karşı uyarı geldi.

29 Ocak 2012 Pazar 21:58
İstanbullulara acil uyarı
banner321
İstanbullulara acil uyarı
Etkili olmaya başlayan kar yağışından dolayı meteorolojiden gece buzlanmaya karşı uyarı geldi.

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde etkili olan daha sonra ise yerini yağmura bırakan kar yağışı yeniden etkili olmaya başladı. Meteoroloji gece buzlanmaya karşı vatandaşları uyarıyor.

Devlet Meteoroloji İşleri'nden alınan bilgiye göre, Marmara'nın doğusu, Güney Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Afyon, Uşak, Kırklareli, ve Tekirdağ çevrelerinde görülecek olan yağışların genellikle karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceği öğrenildi. Yağışın Akdeniz kıyılarında sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olması beklendiği ifade edildi. Marmara ile iç ve doğu bölgelerde ise kuvvetli buzlanma ve don olayının beklendiği aktarıldı.

İstanbul'da etkisini dün yitiren kar yağışı havanın kararmasıyla yüzünü göstermeye başladı. Gece boyunca karın İstanbul'da etkili olacağı belirtildi. Özellikle gece araç kullanacak sürücülerin buzlanmaya karşı dikkatli olmaları uyarısında bulunuldu.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV