banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İstanbul’u Bayındır ve Ödemiş süsleyecek

Menderes Havzası İstanbul’a taşınıyor

06 Haziran 2011 Pazartesi 15:40
İstanbul’u Bayındır ve Ödemiş süsleyecek
banner312
İstanbul’u Bayındır ve Ödemiş süsleyecek
Menderes Havzası İstanbul’a taşınıyor
Kadir TOPBAŞ, Çiçeğin Kenti Bayındır’da

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden olan Ağaç ve Peyzaj A.Ş’den Bayındır ve Ödemiş’li süs bitkisi üreticilerine büyük destek.

Bölgede ekonomiyi canlandıracak anlaşma İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın 8 Haziran’da yapacağı ziyarette imzalanacak.
Türkiye’nin çiçek deposu olan Bayındır’lı üreticilerle alım garantili üretim sözleşmesi imzalanırken Ödemiş’te yetiştirilen ağaç ve çalı grubu üreticileriyle de çeşitli alım anlaşmaları imzalanacak..
Yılda ortalama 30 milyon adet mevsimlik süs bitkisi alımı gerçekleştiren Ağaç ve Peyzaj A.Ş, alımlarının önemli bir kısmını Küçük Menderes Havzası’ndan karşılamış olacak.

İzmir’in şirin ilçeleri Bayındır ile Ödemiş dev buluşmaya hazırlanıyor.
Türkiye’nin çiçek deposu olan Bayındır ile Ödemiş’te yetiştirilen ağaç ve çalı grubu üreticileriyle alım garantili üretim sözleşmesi imzalanıyor.
Türkiye’nin en verimli topraklarına sahip olan Küçük Menderes Havzası’nda bulunan iki kentte anlaşmalarla birlikte üretim üssüne dönecek ve yeni istihdam alanları doğacak.
Bölgede ekonomiyi canlandıracak anlaşma İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın 8 Haziran’da yapacağı ziyarette imzalanacak.
Topbaş ziyaretinde ayrıca bölgedeki ziraat odalarının sorunlarını dinleyerek üretim ve destek noktasında yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi alış verişinde bulunacak.
Başkan Topbaş’ın ziyareti öncesinde üreticilerde tatlı bir bekleyiş hâkim.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bu projesi ile sadece İstanbul’u güzelleştirmekle kalmayarak aynı zamanda ülke ekonomisine de önemli bir katkı sağlamış olacak.
Zira bölgenin en önemli geçim kaynağı süs bitkisi üreticiliği.
Özellikle Bayındır’da yetiştirilen yüzlerce çeşit çiçek her yıl uluslar arası boyutta düzenlenen festivalle dünya vitrinine çıkarılıyor..
Yerli yabancı yüz binlerce vatandaşın ziyaret ettiği festivallerle Bayındır’lı çiçek üreticileri yetiştirdikleri çiçeklerini meraklılarıyla paylaşma fırsatını yakalıyor.
İlçe ekonomisinin can damarı olan çiçek üreticiliğini teşvik eden, üreticilere destek veren ve sürekli pazar arayışları yapan Belediye Başkanı Mehmet Kertiş’in çabası bu dev buluşmayla sonuçlanmış olacak.
Üreticilerin yüzünü güldürecek anlaşma aynı zamanda ilçenin en büyük gelir kaynaklarından olan çiçek üreticiliğini dünya ile rekabet eder hale getirecek.
Çiçek sevgisini her fırsatta dile getiren Topbaş’ın süs bitkilerinde Bayındır’ı tercih etmesinin nedeni üretilen çiçeklerin çeşitliliği ve kalitesi.
Ayrıca anlaşmadan bir süre sonra çiçek üreticilerine fide, viyol, kasa ve torf desteği de verilecek.

Başkan Topbaş, Bayındır’da yapacağı anlaşmanın ardından Ödemiş İlçesine geçecek.
Burada çiftçinin sorunlarını dinleyecek olan Topbaş, ağaç ve çalı gurubunda söz sahibi olan Ödemiş’li üreticilerle çeşitli üretim ve alım anlaşmaları imzalayacak.

 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV