banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Köprüde risk var

İstanbul Anadolu Yakası’nda döküm alanı bulamadıkları gerekçesiyle 2 bin harfiyatçının gerçekleştirdiği eylem hakkında Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'dan açıklama geldi.

20 Eylül 2013 Cuma 13:34
Köprüde risk var
banner321
Köprüde risk var
İstanbul Anadolu Yakası’nda döküm alanı bulamadıkları gerekçesiyle 2 bin harfiyatçının gerçekleştirdiği eylem hakkında Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'dan açıklama geldi. Harfiyat kamyonlarının geçişi sırasında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde risk oluştuğunu söyleyen Bakan Yıldırım, salınımın sınırlar içerisinde olduğunu belirtti.
Bakan Yıldırım şu şekilde konuştu: "Harfiyat kamyonlarının gelişigüzel yarış arabası gibi köprüye girmesi ve tamamının ağır araç olması ciddi risk oluşturur. Dün yaşanan olay bunlardan birisidir. Salınım sınırlar içerisinde olmuştur. Kısa sürmüştür. Ama bu bize bir işaret vermiştir. Kontrolsüz girişlerin engellenmesi lazım Protesto demokratik bir haktır. Ama başkalarının hayatını riske sokmak haksızlıktır."


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV