banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Taksim müdahalesine İzmir'den protesto

İzmir’de “İzmir Emek ve Demokrasi Güçleri adıyla Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan binlerce kişi kişi Gezi Parkı eylemlerinin sürdüğü Gündoğdu Meydanı’na kadar yürüdü.

11 Haziran 2013 Salı 21:54
Taksim müdahalesine İzmir'den protesto
banner264
Taksim müdahalesine İzmir'den protesto

İzmir’de “İzmir Emek ve Demokrasi Güçleri adıyla Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan binlerce kişi kişi Gezi Parkı eylemlerinin sürdüğü Gündoğdu Meydanı’na kadar yürüdü. Taksim’de bugün polisin yaptığı müdahaleyi eleştiren protestocular, “Heryer Taksim, her yer direnişö sloganları attı.
İzmir’de sol siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, kulüp taraftarları sosyal medya üzerinden Cumhuriyet Meydanı’nda saat 19.00’da toplanma çağrısı yaptı. Taksim’de polisin bugünkü müdahalesini protesto amacıyla toplanan ve kendilerine “İzmir Emek ve Demokrasi Güçleriö adını veren topluluk 1. Kordon’dan günlerdir Gezi Parkı direnişinin sürdüğü Gündoğdu Meydanı’na doğru, “Her yer Taksim, her yer direnişö, “Faşizme karşı omuz omuzaö sloganlarıyla yürüdü. Aynı saatlerde de Alsancak’daki İzmir Borusu önünden yaklaşık bin avukat İstanbul’da arkadaşlarının gözaltına alınmasını protesto için Gündoğdu’ya yürüdü. İki grup ta aynı zamanda Gündoğdu Meydanı’na girdi.
 Özellikle taraftar grupları bu grubun üzerine gidince ortam gerildi, bazı göstericiler araya girip kavganın büyümesini önledi. İzmir Barosu Başkanı Sema Pektaş, kalabalığa yaptığı konuşmada tansiyonu düşürmeye çalıştı, “Bu zorbalığa karşı halkın mücadelesidir. Parti bayraklarını indirelim, demokrasiyi yükseltelim dedi.
Bu arada Gündoğdu’ya bakan binalara asılan Türk bayraklarının sayısının arttığı, bazı işyerlerinin dev bayraklar astığı dikkat çekti. Kordon’da kamp çadırı kuran Gezi Parkı destekçilerinin etkinlikleri de devam etti.



GÜNDOĞDU'DA GERGİNLİK
İzmir'deki Gezi Parkı eyleminde bir grubun öcalan posteri açması tansiyonu yükseltti. Özellikle taraftar grupları bu grubun üzerine gidince ortam gerildi, bazı göstericiler araya girip kavganın büyümesini önledi. İzmir Barosu Başkanı Sema Pektaş, kalabalığa yaptığı konuşmada tansiyonu düşürmeye çalıştı, “Bu zorbalığa karşı halkın mücadelesidir. Parti bayraklarını indirelim, demokrasiyi yükseltelimö dedi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV