banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Yolsuzluk soruşturmasında flaş gelişme Dosya Zekeriya Öz'den alındı

Türkiye'yi sarsan soruşturmada önemli gelişme. Operasyon dosyaya nezaret etme görevi Zekariya Öz'den alındı. Dosyaya Başsavcı Turan Çolakkadı nezaret edecek.

18 Aralık 2013 Çarşamba 14:26
Yolsuzluk soruşturmasında flaş gelişme Dosya Zekeriya Öz'den alındı
banner291
Yolsuzluk soruşturmasında flaş gelişme Dosya Zekeriya Öz'den alındı
Türkiye'yi sarsan soruşturmada önemli gelişme. Operasyon dosyaya nezaret etme görevi Zekariya Öz'den alındı. Dosyaya Başsavcı Turan Çolakkadı nezaret edecek.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Zekeriya Öz'ün dosya ile ilişiğinin kesilmesinden hemen önce  AK Parti Genel Merkezi'ne girişte basın mensuplarının sorularını cevapladı.

İstanbul merkezli yürütülen rüşvet ve yolsuzluk operasyonunu yürüten savcıların görevden alınması iddiaları ile ilgili olarak Ergin, rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasını yürüten savcıların görevden alınması diye bir şeyin olmadığını söyledi.

"Bu konuda herhangi bir şey olmadığını dün HSYK da açıkladı, biz de açıkladık. Herkes kendi işine bakıyor şu anda..." dedi.

"Yolsuzluk ve rüşvet” soruşturmasında bugün

Türkiye bugün de İstanbul’daki “yolsuzluk ve rüşvet” iddialarıyla ilgili operasyonu konuştu. Dün gözaltına alınan şüpheliler, bugün sağlık kontrolünden geçirilirken, soruşturmada flaş gelişmeler de yaşandı. Önce İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görevli 5 şube müdürü görevden alındı. Görevden alınan Terörle Mücadele, Organize Şube, Mali Şube, Asayiş Şube ve Kaçakçılık Şube müdürlerinin yerlerine yenileri atandı. Ardından soruşturmanın koordinatörlüğünü yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Zekeriya Öz, dosyadan alındı. Dosya, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı’ya verildi. Hükümet kanadı da bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

Hüseyin Çapkın operasyon için ne dedi?

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasına ilişkin soruları yanıtsız bıraktı. Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, öğle saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ndeki makamına geldi. Çapkın girişte basın mensuplarının rüşvet ve yolsuzluk operasyonuna ilişkin sorularına yanıt vermeyerek makam odasına geçti.

Sadullah Ergin: 'Bu konuda herhangi bir şey olmadığını dün açıkladık'

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, İstanbul’da başlatılan ’yolsuzluk ve rüşvet’ operasyonu soruşturmasını yürüten cumhuriyet savcılarının görevden alınacağı iddialarına ilişkin, "Bu konuda herhangi bir şey olmadığını dün açıkladık" dedi.Adalet Bakanı Ergin, İstanbul’da başlatılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu soruşturmasını yürüten cumhuriyet savcılarının görevden alınacağı ve HSYK’nın bu amaçla olağanüstü toplandığı iddialarına ilişkin, "Bu konuda herhangi bir şey olmadığını dün açıkladık. HSYK da, biz de açıkladık. Herkes kendi işine bakıyor şuan" diye konuştu.

"Hukuk bir gün size de lazım olacak demiştik"
CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, ’yolsuzluk ve rüşvet’ iddialarıyla ilgili soruşturmaya ilişkin, "Hep söyledik, ‘hukuk bir gün size de lazım olacak’ demiştik" sözleriyle değerlendirdi.3 bakanın oğlu ve iş adamlarının gözaltına alındığını söyleyen Batum, “Türkiye’de CHP’nin belli bir dönemden beri söylediği denetim eksikliğinin ne kadar büyük boyutlarda olduğu ortaya çıkmış oldu. Bu çocukların babaları bakan, bundan sonra bütün olanların bu bağlamda izlenmesi gerekir” diye konuştu.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Hüseyin yıldız 10 yıl önce yorumlandı

      Allah sizleri ıslah etsin tabi anlarsalar ya arkadaşım çok zengin olsan nolcak çok fakir olsan nolcak en fazla bir lokma yersin fakir olunca da bir lokma az yiyeceksin ama gururda yok öyle bişey bir leke bulaştımı naparsan yap gitmez tabi varsa ben bir engelli birey olarak size hakkımı helal etmiyorum sizin bende hakkınız yok ama benim sizde hakkım var

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV