banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İran'dan sert Gezi yorumu!

''Protestodaki yönetme hataları dönülmez değil''

09 Haziran 2013 Pazar 22:19
İran'dan sert Gezi yorumu!
banner291
İran'dan sert Gezi yorumu!
''Protestodaki yönetme hataları dönülmez değil''

Gezi gösterileri, Suriye krizi nedeniyle Türkiye ile görüş ayrılıklarına düşen İran medyasında değerlendirildi.

Erdoğan hükümetine yönelik eleştirisel bir yaklaşımı sergileyen İranlı medyanın, “Türkiye kaosa mı sürükleniyor?”, “Erdoğan’ın siyasi balayı, sonuna mı yaklaşıyor” sorularını sorarken "AK Parti'nin miting kararı" için "Türkiye’yi adeta bir restleşme alanına çeviriyor” nitelemesini yaptı.

"TÜRKİYE KAOSA MI SÜRÜKLENİYOR?"

Fars Haber Ajansı, “Türkiye kaosa mı sürükleniyor?” başlıklı haberinde “Protestoların dinmek bilmediği Türkiye, adeta bir restleşme alanına döndü. Ilımlı mesajlar vermesi beklenen hükümet partisi, miting kararı aldı. AK Parti'den beklenmedik miting kararının çıkması, Türkiye’yi adeta bir restleşme alanına çeviriyor” diye yazdı.

Haberde Ankara'da Çevik Kuvvetin Kızılay Meydanı'nda toplanan kalabalığa “sert müdahale” ederken, İzmir’de de hükümet ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan “aleyhine sloganlar” atılmaya başlanırken “iktidar partisinden miting kararının çıkması kafaları karıştırdığı” savunuldu.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV