banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
11 Mayıs 2024 Cumartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Suriye sınırında çatışma: Çok sayıda ölü var

Resulayn'da savaş uçaklarının bombardımanı sonucu çok sayıda kişi yaşamını yitirdi.

03 Aralık 2012 Pazartesi 13:04
Suriye sınırında çatışma: Çok sayıda ölü var
banner266
Suriye sınırında çatışma: Çok sayıda ölü var
Resulayn'da savaş uçaklarının bombardımanı sonucu çok sayıda kişi yaşamını yitirdi.
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nin karşısında bulunan ve şiddetli çatışmaların ardından muhaliflerin kontrolüne geçen Suriye'nin Haseki kentine bağlı Resulayn ilçesi, bu sabah savaş uçakları tarafından bombalandı.

SESSİZLİK BU SABAH BOZULDU
Ceylanpınar'a birkaç yüz metre uzaklıktaki Resulayn, geçen 8 Kasım'da muhalifler tarafından şiddetli çatışmaların ardından ele geçirildi. Suriye savaş uçakları tarafından 12 Kasım'dan itibaren 3 gün boyunca birçok kez bombalanan Resulayn'da, uzun süren sessizlik bu sabah yeniden bozuldu.

CEYLANPINAR TEDİRGİN
Sabah saatlerinde Resulayn semalarında 15 dakika arayla görülen Suriye jeti, ilçe merkezindeki farklı bölgelere peş peşe bombalar bıraktı. Şiddetli patlamalar Ceylanpınar'da tedirginliğe yol açarken, bombalanan yerlerden dumanlar yükselmeye başladı.
Bu gelişme sonrası çok sayıda Suriyeli'nin sınır tellerini geçerek Türkiye'ye sığındığı görüldü. Bu arada Reuters haber ajansı ise Resulayn'a yönelik bombardımanın ardından Türk savaş uçaklarının havalandığını duyurdu.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV