banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
10 Mayıs 2024 Cuma

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Suriye'de kritik gelişmeler

Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius cumartesi günü yaptığı açıklamada bütün delillerin Suriye'nin kimyasal silah kullandığı yönünde olduğunu söyledi.

24 Ağustos 2013 Cumartesi 16:25
Suriye'de kritik gelişmeler
banner299
Suriye'de kritik gelişmeler
Fransa Dışişleri Bakanı Laurent Fabius cumartesi günü yaptığı açıklamada bütün delillerin Suriye'nin kimyasal silah kullandığı yönünde olduğunu söyledi. 'Elimizde bulunan bütün bilgiler Suriye'deki kimyasal katliamın Esad rejimi tarafından gerçekleştirildiği yönünde' ifadelerini kullanan Fabius geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada ise kimyasal silah kullanıldığının kanıtlanması halinde güç kullanmak zorunda kalacaklarını ifade etmişti.

MUHALİFLER KULLANDI

Suriye'den ise son yapılan açıklamada muhaliflerin kimyasal silah kullandığı belirtildi. Suriye devlet televizyonu ise son dakika olarak geçtiği haberde Şam'ın Jobar mahallesinde muhalifler tarafından kazılan tünellerde kimyasal silahlara rastlandığını ve bazı askerlerin boğulma tehlikesi geçirdiği kaydedildi.

ANGELA KANE ŞAM'DA

BM Yüksek Temsilcii Angela Kane, kimyasal silah uzmanlarının şüpheli bölgelere girmesine izin verilmesini sağlamak için Şam'a gitti.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV